Geen iPhone 15 Ultra: Apple introduceert iPhone 15, 15 Plus en 15 Pro Max

Geen iPhone 15 Ultra: Apple introduceert iPhone 15, 15 Plus en 15 Pro Max

Uncategorized

Apple zal morgen de nieuwe iPhone presenteren tijdens het Wonderlust-evenement. Verwacht wordt dat Apple dit jaar opnieuw vier nieuwe telefoons zal presenteren, namelijk de iPhone 15, iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro. Er is lang onduidelijkheid geweest over de duurste iPhone van dit jaar, omdat er getwijfeld werd tussen de iPhone 15 Pro Max en de iPhone 15 Ultra.

Volgens betrouwbare Apple-analist Mark Gurman komt er definitief geen iPhone 15 Ultra. In plaats daarvan zal Apple dit jaar de iPhone 15 Pro Max uitbrengen, waarmee ze dezelfde naamgeving gebruiken als bij de iPhone 14. Het grote verschil tussen de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max is dat de Pro Max dit jaar ook een nieuwe periscoopcamera krijgt. Met deze camera is het mogelijk om tot 6x in te zoomen, terwijl dat bij de iPhone 14 Pro Max slechts tot 3x mogelijk was.

De duurste iPhone van dit jaar zal dus nieuwe functies hebben, waaronder de periscoopcamera en een behuizing gemaakt van titanium, wat voor extra stevigheid zorgt. Er waren echter problemen met de nieuwe camera, waardoor de iPhone 15 Pro Max beperkt op voorraad zal zijn.

Apple zal dit jaar geen iPhone 15 Ultra uitbrengen, maar de iPhone 15 Pro Max zal toch interessante nieuwe functies hebben. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de iPhone 15 Pro Max, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en download de gratis iPhoned-app.