Nieuwe Games voor PlayStation Plus Extra en Premium nu beschikbaar

Nieuwe Games voor PlayStation Plus Extra en Premium nu beschikbaar

Uncategorized

De nieuwe maand is begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe games beschikbaar zijn voor PlayStation Plus Extra en Premium abonnees. Deze keer zijn er interessante titels toegevoegd aan het aanbod.

Voor de PlayStation Plus Extra abonnees zijn er verschillende spannende games beschikbaar, waaronder “Teardown” voor de PlayStation 5, “Dragon’s Dogma: Dark Arisen,” “Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxi Boost On,” “Dead Island: Riptide Definitive Edition,” “Superliminal,” “Eiyuden Chronicle: Rising,” “Nobunaga’s Ambition: Taishi,” “Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz,” en “River City Melee Mach!!.” Het is een gevarieerde selectie van games die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

Voor de PlayStation Plus Premium abonnees zijn er ook enkele geweldige titels beschikbaar, waaronder “Grandia,” “Jet Moto,” “Disney Pixar’s Up,” “Klonoa Phantasy Reverie Series,” en “PaRappa the Rapper 2.” Deze games bieden een mix van avontuur, racing en muziek, waardoor er voor elk wat wils is.

Als je geen PlayStation Plus Extra of Premium abonnement hebt, maar wel interesse hebt in deze games, is er goed nieuws. Je kunt nu voordelig upgraden naar een hoger abonnement om toegang te krijgen tot deze titels. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële PlayStation-website of kijk naar het aanbod van PSN-kaarten.

Dus waar wacht je nog op? Download deze nieuwe games en ontdek welke avonturen er op je wachten!

FAQ

1. Wat zijn de nieuwe games voor PlayStation Plus Extra?

De nieuwe games voor PlayStation Plus Extra zijn onder andere “Teardown,” “Dragon’s Dogma: Dark Arisen,” en “Dead Island: Riptide Definitive Edition.”

2. Welke games zijn beschikbaar voor PlayStation Plus Premium?

Enkele van de beschikbare games voor PlayStation Plus Premium zijn “Grandia,” “Jet Moto,” en “PaRappa the Rapper 2.”

3. Hoe kan ik upgraden naar PlayStation Plus Extra of Premium?

Je kunt upgraden naar PlayStation Plus Extra of Premium door naar de officiële PlayStation-website te gaan of door gebruik te maken van PSN-kaarten. Raadpleeg de beschikbare opties voor meer informatie.

4. Zijn de nieuwe games ook beschikbaar in Nederland en België?

Ja, de meeste nieuwe games zijn beschikbaar in Nederland en België. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals “Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz” en “River City Melee Mach!!” die niet beschikbaar zijn in Nederland. Controleer de beschikbaarheid bij jouw PlayStation-account.

5. Hoe lang blijven de nieuwe games beschikbaar?

De nieuwe games blijven beschikbaar voor PlayStation Plus Extra en Premium abonnees gedurende de maand. Zorg ervoor dat je ze tijdig downloadt, zodat je ze kunt blijven spelen zolang je abonnement actief is.