De Nintendo Black Friday-aanbiedingen zijn nu beschikbaar in de eShop

De Nintendo Black Friday-aanbiedingen zijn nu beschikbaar in de eShop

Uncategorized

Nintendo-fans hebben iets om naar uit te kijken, want de Black Friday-aanbiedingen zijn nu live in de Nintendo eShop. Hoewel het pas over een week officieel Black Friday is, kunnen gebruikers nu al profiteren van een gigantisch aanbod aan afgeprijsde games en extra’s.

Op dit moment zijn er maar liefst 2473 games en extra’s afgeprijsd, volgens de gegevens van de eShop. Dit betekent dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Mocht je nog eShop-tegoed nodig hebben, dan kun je dat hier aanschaffen.

Maar dat is niet alles, want op 20 november wordt het aanbod nog verder uitgebreid. Dus zelfs als je nu nog niet jouw ideale game hebt gevonden, is er nog steeds hoop dat er iets interessants tussen zit wanneer het aanbod wordt uitgebreid.

Naast de eShop-aanbiedingen heeft ook de My Nintendo Store een Black Friday-sale gelanceerd. Hier kun je verschillende merchandise aanschaffen tegen scherpere prijzen. Denk hierbij aan LEGO-sets met 30% korting en headsets met 40% korting. Wil je het aanbod van hardware en accessoires bekijken? Neem dan een kijkje in de My Nintendo Store.

Dus of je nu op zoek bent naar nieuwe games voor je Nintendo Switch, of dat je graag wat merchandise wilt toevoegen aan je collectie, de Black Friday-aanbiedingen van Nintendo hebben voor ieder wat wils. Mis het niet en profiteer van de geweldige kortingen!