Harry Krueger neemt afscheid van Housemarque, vol vertrouwen in de toekomst van de studio

Harry Krueger neemt afscheid van Housemarque, vol vertrouwen in de toekomst van de studio

Uncategorized

Harry Krueger is misschien geen bekende naam in de gamingwereld, maar zijn invloed op de industrie is onmiskenbaar. Als game director voor Housemarque heeft hij sinds 2014 een belangrijke rol gespeeld bij deze ontwikkelaar. Na een indrukwekkende periode van 14 jaar bij het bedrijf heeft Krueger echter besloten om verder te gaan. Hij deelde zijn ervaringen en het optimisme dat hij heeft voor de toekomst in een bericht op de officiële website van Housemarque.

Gedurende zijn lange loopbaan bij Housemarque heeft Krueger het voorrecht gehad om aan verschillende droomprojecten te werken en met getalenteerde mensen samen te werken. Van kleinere, op arcade geïnspireerde titels tot het succes van Returnal, de groei van de studio is indrukwekkend. Krueger is trots op alles wat Housemarque als studio heeft bereikt en verlaat het bedrijf met diepe dankbaarheid voor het verleden.

Hoewel hij vertrekt, kijkt Krueger vol vertrouwen naar de toekomst. Housemarque heeft spannende nieuwe projecten in ontwikkeling en kan rekenen op een fantastisch team dat sterker is dan ooit tevoren. Bovendien blijft de studio gesteund worden door Sony en Playstation Studios. Het helderste hoofdstuk van Housemarque moet namelijk nog geschreven worden.

Met ambitieuze plannen om het meest geavanceerde gaming-hoofdkantoor in de Scandinavische regio’s te worden, lijkt de toekomst rooskleurig voor Housemarque. De groei van het personeelsbestand getuigt van de vastberadenheid van de studio om te blijven innoveren en te excelleren in de gamingwereld.

Veelgestelde vragen

Wie is Harry Krueger?

Harry Krueger is een invloedrijke speler in de game-industrie en was sinds 2014 game director bij Housemarque.

Hoe lang heeft Harry Krueger bij Housemarque gewerkt?

Harry Krueger heeft 14 jaar bij Housemarque gewerkt voordat hij besloot te vertrekken.

Hoe kijkt Harry Krueger naar de toekomst van Housemarque?

Ondanks zijn vertrek uit het bedrijf, heeft Harry Krueger een positieve kijk op de toekomst van Housemarque met spannende nieuwe projecten in ontwikkeling en de voortdurende steun van Sony en Playstation Studios.

Wat zijn de plannen van Housemarque?

Housemarque heeft plannen om uit te breiden en het meest geavanceerde gaming-hoofdkantoor in de Scandinavische regio’s te worden. De studio blijft zich richten op innovatie en uitmuntendheid in de gamingwereld.