Microsoft start Black Friday Sale met grote kortingen op games, hardware en meer

Microsoft start Black Friday Sale met grote kortingen op games, hardware en meer

Uncategorized

Microsoft heeft zijn Black Friday Sale officieel gelanceerd en biedt nu kortingen op een breed scala aan games, accessoires en consoles. Met zoveel keuze is het tijd om je favoriete titels op te pikken en je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen!

Titels voor zowel de Xbox One als de Xbox Series X|S worden met kortingen tot wel 50% aangeboden. Ben je een fan van Xbox Game Studios? Dan kun je zelfs genieten van kortingen tot 65% op geselecteerde titels. Het is een geweldige kans om je verzameling uit te breiden of die ene game te bemachtigen waar je al zo lang naar uitkijkt.

Naast games zijn er ook geweldige aanbiedingen op hardware. Bij aankoop van een Xbox Series X of S ontvang je nu € 50,- korting. En als je een nieuwe controller nodig hebt, kun je profiteren van € 10,- korting. Of je nu op zoek bent naar een console of naar accessoires, de Black Friday Sale van Microsoft heeft voor ieder wat wils.

Met betrekking tot pc-gamers biedt Microsoft ook tal van deals op pc-games. Voor Xbox-games kun je hier terecht, voor pc-games hier, en voor hardware en accessoires kun je hier en hier klikken. Voor degenen die Xbox tegoed nodig hebben, is er ook een speciale link beschikbaar.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je nu ook profiteren van een speciale aanbieding voor Xbox Game Pass Ultimate. Sluit vandaag nog een lidmaatschap voor 14 dagen af voor slechts € 1,-. Mis deze kans niet om toegang te krijgen tot een uitgebreide bibliotheek met games en andere voordelen.

FAQ:

– Hoe lang duurt de Black Friday Sale van Microsoft?

De Black Friday Sale van Microsoft duurt voor een beperkte periode, dus zorg ervoor dat je snel handelt en profiteert van de kortingen voordat ze voorbij zijn.

– Zijn de kortingen alleen online beschikbaar?

Ja, de kortingen zijn alleen online beschikbaar op de officiële Microsoft Store-website.

– Kan ik de kortingen combineren met andere aanbiedingen?

De beschikbaarheid van het combineren van kortingen kan variëren, dus controleer de voorwaarden bij het afrekenen om er zeker van te zijn dat je alle beschikbare kortingen benut.

Bron: