Cyberpunk 2077: Ultimate Edition komt eraan!

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition komt eraan!

Uncategorized

De game-retailer Gamestop heeft zojuist de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition opgenomen in hun database. Dit wijst op een mogelijke aankondiging van ontwikkelaar CD Projekt Red of uitgever Bandai Namco. Spannend nieuws voor alle fans van het populaire spel!

Volgens de vermelding op Gamestop zal de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition worden uitgebracht op 5 december 2023. Dit betekent dat de game precies op tijd beschikbaar zal zijn voor het Sinterklaasfeest. Een perfect cadeau-idee voor alle gamers!

Hoewel de initiële release van Cyberpunk 2077 gepaard ging met technische problemen, vooral op consoles, heeft CD Projekt Red de moed niet opgegeven. In de afgelopen drie jaar zijn er verschillende patches uitgebracht, waarbij de laatste update 2.0 de game heeft verbeterd met onder andere betere AI, een nieuw politiesysteem en verbeterde prestaties. Bovendien heeft de veelgeprezen uitbreiding, Phantom Liberty, het spel naar een hoger niveau getild met een nieuwe verhaallijn.

De Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 wordt verwacht voor een prijs van €59,99. Dit is echter nog niet officieel bevestigd door CD Projekt Red. Hoewel een Game of the Year-editie van het spel misschien onverwacht lijkt, zou een Ultimate Edition meer logisch zijn gezien de technische problemen bij de oorspronkelijke release.

Het spel is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en de PC. Als je interesse hebt, kun je het spel nu al kopen voor slechts €25,73, inclusief veel gratis extra’s en een gratis upgrade naar de next-gen versie.

Al met al zijn de verwachtingen hooggespannen voor de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Laten we hopen dat deze nieuwe versie de game-ervaring naar een nog hoger niveau zal tillen!

FAQ:

Wat is de releasedatum van de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition?
De releasedatum van de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition staat gepland op 5 december 2023.

Op welke platforms is Cyberpunk 2077 speelbaar?
Cyberpunk 2077 is speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en PC.

Hoeveel kost de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition?
Hoewel de prijs van de Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 nog niet officieel bevestigd is, wordt verwacht dat deze €59,99 zal zijn.

Wat is de prijs van de uitbreiding Phantom Liberty?
De uitbreiding Phantom Liberty is beschikbaar voor €29,99 en is momenteel verkrijgbaar in digitale winkels.

Zijn er verbeteringen aangebracht aan Cyberpunk 2077?
Ja, CD Projekt Red heeft in de afgelopen drie jaar verschillende patches uitgebracht om de game te verbeteren, waaronder update 2.0 met betere AI, nieuwe functionaliteiten en verbeterde prestaties.

Wat is de gemiddelde score van de uitbreiding Phantom Liberty?
De uitbreiding Phantom Liberty heeft een gemiddelde score van 91 van de 100 op Metacritic, wat bijzonder hoog is voor een uitbreiding.

(Source: Cheap Ass Gamer, [URL])