Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft aangekondigd

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft aangekondigd

Uncategorized

Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft aangekondigd dat ze werken aan Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, een pakket met geremasterde versies van de drie originele Tomb Raider-games. Het pakket zal op 14 februari 2024 worden uitgebracht voor ongeveer 29 euro.

De remastered trilogie zal Tomb Raider, Tomb Raider II en Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft bevatten, die oorspronkelijk zijn uitgebracht in respectievelijk 1996, 1997 en 1998. Alle drie de games ontvingen na hun oorspronkelijke release downloadable content-pakketten, namelijk Unfinished Business, The Gold Mask en The Lost Artifact, die allemaal zijn inbegrepen in het pakket.

Deze remastered games zullen beschikbaar zijn op meerdere platforms, waaronder PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Crystal Dynamics werkt samen met Aspyr Media om de remastered versies op al deze platforms uit te brengen. Aspyr heeft eerder al ports gemaakt van de tweede en derde Tomb Raider-games voor macOS.

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft biedt spelers de mogelijkheid om de klassieke Tomb Raider-ervaring te herbeleven met verbeterde graphics en prestaties. Fans van de originele games en nieuwe spelers krijgen de kans om weer in de schoenen van Lara Croft te stappen en op avontuur te gaan in deze iconische games.

Met de aankondiging van deze remastered trilogie geeft Crystal Dynamics spelers de kans om nostalgische momenten te beleven en het Tomb Raider-universum verder te ontdekken. Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft belooft een eerbetoon te zijn aan de geliefde klassiekers en zal ongetwijfeld de interesse wekken van zowel fans als nieuwe spelers.