Samsung Galaxy S23 Fan Edition specificaties en foto’s gelekt

Samsung Galaxy S23 Fan Edition specificaties en foto’s gelekt

Uncategorized

De Chinese keuringsinstantie Tenaa heeft eerder deze maand foto’s en enkele specificaties van de vermeende Samsung Galaxy S23 Fan Edition gepubliceerd. De foto’s van Tenaa komen overeen met renders die afgelopen juni online zijn verschenen, en suggereren dat de Samsung Galaxy S23 FE grotendeels op de reguliere Galaxy S23 gaat lijken.

De S23 Fan Edition komt naar verluidt ergens eind dit jaar in enkele landen uit, waarna het toestel begin 2024 wereldwijd uitgebracht zou worden. Vooralsnog heeft Samsung de smartphone nog niet officieel aangekondigd, al kwamen er de afgelopen jaren altijd FE-varianten van de S-hoofdseries op de markt.

Op de website van de keuringsinstantie worden ook vermeende specificaties van de Samsung Galaxy S23 FE vermeld. Zo zou de smartphone een 1080p-scherm van 6,3″ krijgen en wordt het toestel voorzien van een soc met acht cores en een maximale klokfrequentie van 2,99GHz. Eerder werd al gesuggereerd dat het om een Exynos-soc zou gaan en dus geen Snapdragon. De accu krijgt volgens de website een capaciteit van 4370mAh. Er zouden varianten met 128 en 256GB opslagruimte beschikbaar komen, in beide gevallen met 8GB werkgeheugen.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest, lijkt de Samsung Galaxy S23 FE een veelbelovende toevoeging aan de Galaxy S23-serie. Met vergelijkbare specificaties als de reguliere Galaxy S23 en een vermoedelijke wereldwijde release in 2024, kunnen fans van Samsung uitkijken naar de komst van dit nieuwe toestel.