Charles Martinet neemt nieuwe rol op zich als “Mario Ambassador”

Charles Martinet neemt nieuwe rol op zich als “Mario Ambassador”

Uncategorized

Nintendo heeft aangekondigd dat Charles Martinet, die jarenlang de stem van Mario en andere iconische personages van Nintendo heeft verzorgd, een stapje terug zal zetten en een nieuwe rol zal vervullen. In een recente videoboodschap hebben Martinet en Shigeru Miyamoto, de maker van Mario, meer details gegeven over deze verandering.

Hoewel de twee niet samen in beeld te zien zijn, communiceren Martinet en Miyamoto op een positieve manier en bespreken ze de nieuwe rol van Martinet als “Mario Ambassador”. In deze rol zal Martinet de wereld rondreizen om Nintendo fans te ontmoeten en de vreugde van Mario te verspreiden. Hij zal ook zijn bekende stemmetjes ten gehore brengen, hoewel deze niet meer gebruikt zullen worden in nieuwe games.

De videoboodschap bevestigt wat al eerder werd aangekondigd, maar biedt verder weinig nieuwe informatie. Het is vooral een herhaling van het feit dat Martinet een nieuwe rol zal krijgen en zijn werk als stemacteur voor Mario zal verminderen.

Fans zijn blij met de positieve boodschap en kijken uit naar de toekomstige ontmoetingen met Martinet als “Mario Ambassador”. Hoewel het misschien een verandering is, blijft Martinet een geliefde figuur binnen de Nintendo-gemeenschap.