Cyberpunk 2077 krijgt gratis 2.0-update en nieuwe uitbreiding

Cyberpunk 2077 krijgt gratis 2.0-update en nieuwe uitbreiding

Uncategorized

Op 21 september brengt CD Projekt Red een gratis 2.0-update uit voor Cyberpunk 2077, voordat de Phantom Liberty-uitbreiding op 26 september verschijnt. Deze patch voegt verschillende nieuwe skilltrees en perks toe aan het spel. Daarnaast wordt er een nieuw politiesysteem geïntroduceerd en veranderen de voertuiggevechten.

Een van de nieuwe toevoegingen in Cyberpunk 2077 is het Heat-systeem, dat veel weg heeft van dat van de Grand Theft Auto-games. Spelers kunnen nu aan de hand van sterren zien hoe waarschijnlijk het is dat de autoriteiten hen achtervolgen. Wanneer spelers een Heat-niveau van vijf sterren bereiken, zullen ze het opnemen tegen een Max Tac-minibaas.

Daarnaast is het nu mogelijk om vijanden uit te schakelen vanuit een voertuig. Spelers kunnen schieten met pistolen en machinegeweren vanaf motoren en door de voor- en zijruiten van auto’s. Netrunners hebben de mogelijkheid om auto’s van vijanden te hacken, over te nemen en te laten ontploffen. Verder brengt de ontwikkelaar verschillende UI- en UX-verbeteringen naar Cyberpunk 2077. Ook worden er nieuwe loot, craftingopties en radiostations toegevoegd aan het spel.

De betaalde Phantom Liberty-uitbreiding, die op 26 september verschijnt, brengt naast nieuwe items en raketwerpers ook een nieuw district en een nieuwe verhaallijn met zich mee. Bovendien wordt de levelcap verhoogd naar 60. Zowel de 2.0-update als de Phantom Liberty-uitbreiding van Cyberpunk 2077 zullen beschikbaar zijn op de PS5, Xbox Series X en S, en pc. De hoofdgame is ook verkrijgbaar op oudere generatie consoles.