The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol aangekondigd op NY Comic Con

The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol aangekondigd op NY Comic Con

Uncategorized

Op New York Comic Con werd aangekondigd dat Melissa McBride samen met Norman Reedus een hoofdrol zal spelen in het tweede seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon. Het nieuwe seizoen, genaamd The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol, zal naar verwachting in 2024 in première gaan.

McBride, die de rol van Carol speelt, gaf aan dat er nog veel meer te vertellen is over het verhaal van Carol, vooral gezien haar onrustige gevoelens bij het zien van haar beste vriend Daryl die vertrekt. Ze zei enthousiast te zijn om Carol’s reis in deze spin-off voort te zetten. Het team van verhalenvertellers heeft volgens haar geweldig werk geleverd om deze twee bekende personages in een compleet nieuwe wereld te plaatsen.

De spin-off serie volgt het verhaal van Daryl nadat hij zichzelf terugvindt in Frankrijk en probeert uit te zoeken hoe hij daar is beland. Oorspronkelijk zou het verhaal zich richten op Carol en Daryl, maar uiteindelijk is besloten om het alleen over Daryl te laten gaan, omdat McBride niet in staat was om naar Europa te verhuizen voor de opnames.

Het is nog niet duidelijk waar Carol te zien zal zijn in de serie, of dat ze samen met Daryl in Frankrijk zal zijn. Wel is zeker dat haar terugkeer in de serie wordt verwacht, nadat ze slechts een korte cameo had met alleen haar stem in de laatste aflevering.

Dit nieuws werd aangekondigd op New York Comic Con, een jaarlijks evenement voor fans van strips, films, tv-series en andere popcultuur. Het evenement biedt gelegenheid voor aankondigingen, panels en ontmoetingen met bekende acteurs en creators uit de industrie. The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol is een langverwachte toevoeging aan het Walking Dead-universum en zal ongetwijfeld veel enthousiasme genereren bij de fans.