Call of Duty: Modern Warfare 3 vereist grote installatieruimte van meer dan 200GB

Call of Duty: Modern Warfare 3 vereist grote installatieruimte van meer dan 200GB

Uncategorized

De langverwachte release van Call of Duty: Modern Warfare 3 nadert snel en spelers worden geconfronteerd met een aanzienlijke installatieruimte van meer dan 200 GB. Hoewel Activision heeft verklaard dat deze omvang te wijten is aan de hoeveelheid content die meteen op dag één beschikbaar zal zijn, krijgt het bedrijf toch veel kritiek van gamers.

Volgens Activision kunnen spelers de installatiebestanden beheren en specifieke content verwijderen die ze niet gebruiken via de nieuwe COD HQ launcher. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen van enkele tientallen GB’s. Hoewel deze stap in de goede richting is, klagen veel gamers echter nog steeds over de omvang van de installatie en de complexiteit van het installatieproces.

Met de toenemende omvang van Call of Duty games in de afgelopen jaren, is het begrijpelijk dat spelers kritisch kijken naar de installatieruimte die wordt geëist. Velen vragen zich af waarom het niet mogelijk is om bijvoorbeeld alleen de campaign te installeren, zonder de rest van de content. Dit zou de installatiegrootte aanzienlijk kunnen verminderen en het voor spelers gemakkelijker maken om de game naar hun eigen wensen in te richten.

De hoop is dat dankzij optimalisaties de uiteindelijke installatieruimte van Modern Warfare 3 lager zal uitvallen dan die van eerdere games. Het is echter belangrijk op te merken dat er nog meer content zal verschijnen, wat mogelijk een extra belasting kan vormen voor de installatiegrootte.

Ondanks de verbeteringen in de COD HQ launcher en de uitleg van Activision blijven veel gamers teleurgesteld over de huidige omvang en het complexe installatieproces van Call of Duty: Modern Warfare 3. Het blijft afwachten of toekomstige releases van de game zullen voldoen aan de verwachtingen van spelers op het gebied van installatieruimte en flexibiliteit.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Waarom is de installatieruimte van Call of Duty: Modern Warfare 3 zo groot?

De installatieruimte is toegenomen vanwege de hoeveelheid beschikbare content op dag één, waaronder open wereld Zombies, ondersteuning voor overdracht van items vanuit Modern Warfare 2 en diverse mapbestanden.

2. Kan ik specifieke content verwijderen als ik het niet gebruik?

Ja, met de COD HQ launcher is het mogelijk om installatiebestanden te beheren en ongewenste content te verwijderen om ruimte te besparen.

3. Is het installatieproces van Call of Duty: Modern Warfare 3 ingewikkeld?

Volgens veel gamers is het installatieproces van de game te complex en de COD HQ launcher te ingewikkeld om optimaal te kunnen gebruiken.

4. Wordt er rekening gehouden met de nog te verschijnen content bij de optimalisatie van de installatieruimte?

Er wordt momenteel geen rekening gehouden met content die nog moet verschijnen voor Modern Warfare 3 bij de optimalisatie van de installatieruimte.