Call of Duty Modern Warfare 3: Pre-order Campaign beschikbaar met een bizarre foutmelding

Call of Duty Modern Warfare 3: Pre-order Campaign beschikbaar met een bizarre foutmelding

Uncategorized

Spelers die een pre-order hebben geplaatst voor Call of Duty Modern Warfare 3 kunnen nu genieten van de langverwachte campaign. Helaas werd het speelplezier verstoord door een bizarre foutmelding. In plaats van een soepele ervaring kregen sommige PlayStation 5-spelers de melding om de PlayStation 4-disc van Modern Warfare 2 te gebruiken. Gelukkig heeft uitgever Activision snel gereageerd en een update uitgebracht om dit probleem op te lossen.

De campagne van Modern Warfare 3 is ontwikkeld door Sledgehammer Games in samenwerking met Infinity Ward. Deze directe vervolg op het succes van Modern Warfare 2 bevat vijftien spannende missies die spelers belonen met waardevolle items. Deze beloningen, zoals de “Breather” Calling Card, Double XP Tokens en Operators, kunnen gebruikt worden in de Multiplayer, Zombies en Warzone modi.

Terwijl spelers genieten van deze beloningen, waarschuwt Activision hen dat Modern Warfare 3 aanzienlijk meer ruimte inneemt dan zijn voorganger. Dit is een belangrijke overweging voor gamers met beperkte opslagcapaciteit. Gelukkig is de nieuwste update van Activision in staat geweest om de “disc benodigd”-foutmelding op te lossen en de game soepel te laten draaien.

Hoewel Modern Warfare 3 op 10 november officieel wordt gelanceerd, hebben gebruikers met een pre-order al de unieke kans gehad om het spel vooruit te testen. Deze release markeert ook de eerste Call of Duty-game sinds Microsoft de controle heeft overgenomen van Activision Blizzard. Ondanks deze verandering hoeven spelers niet te verwachten dat de game vóór 2024 beschikbaar zal zijn op Game Pass.

Kortom, met de pre-order campaign van Call of Duty Modern Warfare 3 kunnen spelers nu al genieten van de nieuwe missies en beloningen. Dus maak je klaar om de strijd aan te gaan en de indrukwekkende wereld van Modern Warfare 3 te verkennen!

FAQ

Waarom kregen sommige PlayStation 5-spelers een vreemde foutmelding bij het spelen van de Modern Warfare 3-campagne?

Sommige PlayStation 5-spelers kwamen een foutmelding tegen waarin werd gevraagd om de PlayStation 4-disc van Modern Warfare 2 te gebruiken. Dit was een vreemde fout die snel werd opgelost door een update van Activision.

Welke beloningen kunnen spelers verdienen in de Modern Warfare 3-campagne?

Spelers kunnen waardevolle items verdienen, zoals Calling Cards, Double XP Tokens, Operators en een Campaign Completion Weapon Blueprint. Deze beloningen kunnen gebruikt worden in de Multiplayer, Zombies en Warzone modi.

Waarom is Modern Warfare 3 groter dan zijn voorganger, Modern Warfare 2?

Activision heeft gewaarschuwd dat Modern Warfare 3 aanzienlijk meer ruimte inneemt dan Modern Warfare 2. Dit kan problematisch zijn voor gamers met beperkte opslagcapaciteit. Het is echter niet gespecificeerd waarom de game groter is.