Call of Duty 2021: Nieuwe Richting en Open Wereld Campagne

Call of Duty 2021: Nieuwe Richting en Open Wereld Campagne

*EN Uncategorized

Er zijn al enkele details gelekt over de richting van de Call of Duty franchise dit jaar, nog voordat Activision officieel een aankondiging heeft gedaan. Insider Gaming, bekend om het verstrekken van Call of Duty nieuws, heeft nieuwe informatie gedeeld die vaak betrouwbaar blijkt te zijn.

De nieuwe Call of Duty zal zich focussen op de Golfoorlog en zal een open wereld campagne hebben. Het lijkt een beetje op de benadering van de open missies in Modern Warfare 3, maar deze keer wordt de campagne vanaf de grond af aan opgebouwd in plaats van het hergebruiken van assets.

In de open wereld kunnen spelers samen met hun team over de map navigeren en opdrachten voltooien, vergelijkbaar met de gameplay van Far Cry. Spelers zullen voertuigen kunnen gebruiken om te navigeren, maar er zal ook een fast travel systeem zijn. Daarnaast zullen er ook lineaire missies zijn in de campagne.

Raven Software zal verantwoordelijk zijn voor de campagne, terwijl Treyarch zich zal richten op de multiplayer en Zombies. Verschillende personages uit de Black Ops-serie zullen terugkeren, waaronder Adler die deel zal uitmaken van het team.

Als we verder kijken, lijkt het erop dat het Call of Duty-deel van 2025 ook meer open wereld missies zal bevatten in plaats van de lineaire aanpak waar de franchise bekend om staat. Deze game zal beschikken over een grote map met verschillende biomen en locaties.

Hoewel deze details erg interessant klinken, moet Activision wel wat creatiever zijn. Veel spelers waren namelijk niet enthousiast over de open wereld aanpak van Modern Warfare 3, waarin veel Warzone-assets werden gerecycled wat leidde tot wisselende kwaliteit.

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit alles nog steeds slechts een gerucht is, dus neem het allemaal met een korreltje zout. We zullen moeten wachten op de officiële aankondiging van Activision om alle details te bevestigen.

FAQ:

1. Wat is de focus van het nieuwe Call of Duty spel?
Het nieuwe Call of Duty spel zal zich focussen op de Golfoorlog en zal een open wereld campagne hebben.

2. Hoe verschilt de campagne van deze game van eerdere Call of Duty spellen?
De campagne zal vanaf de grond af aan opgebouwd worden in plaats van het hergebruiken van assets.

3. Hoe kunnen spelers navigeren in de open wereld?
Spelers kunnen samen met hun team over de map navigeren en opdrachten voltooien, vergelijkbaar met de gameplay van Far Cry. Ze kunnen voertuigen gebruiken of gebruik maken van een fast travel systeem.

4. Wie is verantwoordelijk voor de campagne en multiplayer van dit spel?
Raven Software zal verantwoordelijk zijn voor de campagne, terwijl Treyarch zich zal richten op de multiplayer en Zombies.

5. Zullen er ook lineaire missies zijn in de campagne?
Ja, naast de open wereld missies zullen er ook lineaire missies aanwezig zijn in de campagne.

6. Zullen er bekende personages terugkeren in het spel?
Ja, verschillende personages uit de Black Ops-serie zullen terugkeren, waaronder Adler die deel zal uitmaken van het team.

Belangrijke termen/jargon:

1. Golfoorlog: Verwijst naar de oorlog die plaatsvond tussen Irak en een door de Verenigde Naties gesteunde coalitie in de jaren 1990.

Suggested related links:
Call of Duty Official Website