Zitten er nog nieuwe avonturen in het verschiet voor de Mass Effect-franchise?

Zitten er nog nieuwe avonturen in het verschiet voor de Mass Effect-franchise?

Uncategorized

Toen we begonnen met het openen van de gordijnen, wisten we meteen dat het maandag was – het begin van een nieuwe werkweek. En met een nieuwe week komt ook Brievenmaandag, waarin we antwoord geven op de brandende vragen van onze community. Deze keer merkten we dat onze community op X (voorheen Twitter) boordevol zit met vragen. We willen er alles aan doen om de juiste antwoorden te bieden.

Vandaag zitten Huey, Jelle en Skate klaar om de mails, berichten en tweets door te nemen en deze van passend en goed onderbouwd advies te voorzien. Een van de vragen die werd gesteld, ging over de toekomst van de Mass Effect-franchise. Nu we al bij het vijfde deel zijn aanbeland, vraagt een briefschrijver zich af of er na de teleurstelling van Mass Effect Andromeda nog wel toekomst zit in de serie. Aangezien er op de redactie veel fans zijn van Mass Effect, kunnen onze experts zeker een antwoord geven op deze prangende vraag.

Daarnaast wordt er ook gevraagd naar onze mening over een mogelijk nieuw deel van Titanfall. Komt er ooit nog een vervolg en zo ja, zitten we daar eigenlijk wel op te wachten? Ook deze vraag zal in deze aflevering worden behandeld.

Naast deze gaming-gerelateerde vragen komen er ook enkele persoonlijke vragen aan bod. Willen we veranderingen aanbrengen aan onze green screen-opstelling en wat vinden we eigenlijk van de zogenaamde Crompouce? En als we het over eten hebben, wat is dan het meest vreemde gerecht dat we ooit hebben geproefd? Al deze vragen en meer worden beantwoord in deze aflevering van Brievenmaandag, de langlopende brievenrubriek van ons land waarin we ons richten op games.

FAQ:
1. Zijn er plannen voor een nieuw deel in de Mass Effect-franchise?
Op dit moment is er geen officiƫle aankondiging gedaan voor een nieuw deel in de Mass Effect-serie. Echter, gezien de populariteit van de franchise en het feit dat er nog steeds veel liefhebbers zijn van de games, is het niet ondenkbaar dat er in de toekomst nieuwe avonturen zullen komen.
2. Komt er een nieuw deel van Titanfall?
Op dit moment zijn er geen concrete plannen voor een nieuw deel van Titanfall. De toekomst van de franchise is onzeker, maar gezien het succes van de voorgaande delen is het mogelijk dat er op een later moment nieuws komt over een vervolg.
3. Wat is een Crompouce?
Een Crompouce is een gebakje dat bestaat uit laagjes bladerdeeg, banketbakkersroom en roze glazuur. Het is een variant op het bekende Franse gebakje, de mille-feuille.