BMW’s iX M60 elektriseert de SUV-markt in 2023

Uncategorized

BMW’s iX M60 is een elektrisch voertuig om in de gaten te houden in 2023. Het is het nieuwste model van de Duitse autofabrikant die wil concurreren in de snelgroeiende elektrische SUV-industrie. De iX M60 zit boordevol functies die hem onderscheiden van zijn rivalen en een unieke rijervaring bieden.


Met zijn kenmerkende grille-ontwerp dat lijkt op wijd uitlopende neusgaten, onderscheidt deze nieuwe toevoeging aan het aanbod van twee auto’s zich van andere elektrische SUV’s op de markt. De BMW iX M60 is bedoeld om te concurreren met andere krachtige elektrische SUV’s in de premiummarkt, zoals de Rivian R1S, Cadillac Lyriq, Audi e-Tron, Mercedes EQS en Tesla Model X.


De BMW iX M60 accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,6 seconden dankzij zijn verbazingwekkende 610 pk en 811 lb-ft koppel. Een 1-versnellingsbak met directe aandrijving en vierwielaandrijving zijn ook inbegrepen, wat zorgt voor een comfortabele en eenvoudige rijervaring. De BMW iX M60 is uitgerust met vloeistofgekoelde lithium-ionbatterijen die onder de vloer zijn verborgen, waardoor snel opladen van 10% tot 80% in slechts 35 minuten mogelijk is, en heeft een geschatte gecombineerde EPA-kilometerstand van 77 MPGe, evenals een volledige lading bereik van 288 mijl.


De BMW iX M60 is uitgerust met geavanceerde technologie die naast zijn opmerkelijke prestaties ook de algehele rijervaring verbetert. Zowel een 14,9-inch touchscreen als een 12,3-inch bestuurdersdisplay worden aangeboden voor het infotainmentsysteem, iDrive 8. De auto beschikt ook over adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie en parkeren op afstand. Het interieur van de BMW iX M60, met een zeshoekig stuur, een strak dashboard, een console en opvallende cabines, is de ideale combinatie van eenvoud en luxe. Het voertuig heeft 35,5 kubieke voet laadruimte, die kan worden vergroot tot 77,9 kubieke voet door de achterbank neer te klappen, terwijl passagiers op de achterbank genieten van 38,9 inch beenruimte.


Bovendien heeft de BMW iX M60 luchtvering, wat zijn uitzonderlijke mobiliteit en comfortabele rijervaring verbetert. Rijden is aanzienlijk gemakkelijker en handiger met de bediening met één pedaal en drie graden energieregeneratie in het remsysteem. Met een met koolstofvezel versterkte kunststof kap en BMW blauwe remklauwen is de BMW iX M60 een opvallende auto. Binnen is een Bowers & Wilkins surround-soundsysteem met een presentatie van 30 luidsprekers/1.615 watt geïnstalleerd.


Krachtige elektrische SUV De BMW iX M60 onderscheidt zich door zijn kenmerkende grille-ontwerp, uitstekende prestaties en geavanceerde technologie. Met zijn uitzonderlijke mobiliteit en aantrekkelijk design biedt het voertuig een plezierige rijervaring. Op de markt voor elektrische voertuigen is de BMW iX M60 een toonaangevende concurrent omdat hij de ideale combinatie van eenvoud en luxe biedt.