Blizzard kondigt drie nieuwe uitbreidingen aan voor World of Warcraft tijdens Blizzcon

Blizzard kondigt drie nieuwe uitbreidingen aan voor World of Warcraft tijdens Blizzcon

Uncategorized

Blizzard heeft tijdens Blizzcon vol enthousiasme aangekondigd dat er drie nieuwe uitbreidingen komen voor hun immens populaire MMORPG World of Warcraft. De uitbreidingen maken deel uit van het grotere verhaal genaamd “World of Warcraft: The Worldsoul Saga”. De eerste uitbreiding heet “The War Within” en zal volgend jaar verschijnen.

In plaats van de bekende quotes van Chris Metzen, legendarisch figuur binnen de WoW community, geven we graag een beschrijvende zin over zijn enthousiasme en de impact die deze nieuwe uitbreidingen zullen hebben op de franchise.

De tiende uitbreidin en de eerste in de Worldsoul Saga heet The War Within. Spelers zullen zich begeven naar de kern van Azeroth, waar zowel Nerubians als een nieuwe Allied Race genaamd de Earthen Dwarves te vinden zijn. Deze uitbreiding introduceert verschillende nieuwe elementen, zoals de terugkeer van het pratende mes Xal’atath, de nieuwe game mode genaamd Delves, War Bands, een functie die speciaal is ontworpen voor alts, en natuurlijk gloednieuwe dungeons en raids.

We hebben minder informatie ontvangen over de andere twee uitbreidingen, omdat deze nog verder weg zijn van release. De elfde uitbreiding, simpelweg “Midnight” genaamd, zal plaatsvinden in Azeroth’s ‘Old World’, waar krachten uit de Void de Sunwell proberen te vernietigen. De twaalfde uitbreiding, genaamd “The Last Titan”, speelt zich ook af in de Old World, maar deze keer in Northrend, waar Wrath of the Lich King zich afspeelde. In deze uitbreiding zullen de Titans terugkeren naar Azeroth en zullen spelers een geheim ontdekken over deze machtige wezens en hun intenties.

Hoewel we nog meer details verwachten tijdens BlizzCon, hebben we wel al kunnen genieten van een adembenemende cinematic waarin Anduin en Thrall centraal staan. Stemmen uit de kern van Azeroth praten tegen hen, waarna ze worden geconfronteerd met het enorme zwaard dat Sargeras in de wereld heeft gestoken. Ze zullen dit probleem moeten aanpakken. Bekijk de trailer hierboven.

FAQ

1. Wanneer kunnen we de eerste uitbreiding, The War Within, verwachten?

The War Within zal volgend jaar worden uitgebracht, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

2. Wat is de Worldsoul Saga?

De Worldsoul Saga is het overkoepelende verhaal dat zich afspeelt in World of Warcraft en waartoe de drie aangekondigde uitbreidingen behoren. Het verhaal zal zich verder ontvouwen naarmate de nieuwe uitbreidingen worden uitgebracht.

3. Zijn er al details bekend over de gameplay-elementen van de nieuwe uitbreidingen?

Voor de eerste uitbreiding, The War Within, zijn al enkele details vrijgegeven, zoals de terugkeer van personages zoals Xal’atath en nieuwe features zoals Delves en War Bands. Voor de andere twee uitbreidingen zijn er momenteel minder details beschikbaar.

4. Zijn er al plannen voor toekomstige uitbreidingen na de Worldsoul Saga?

Op dit moment is er geen informatie bekend over eventuele toekomstige uitbreidingen na de Worldsoul Saga. Blizzard zal zich voorlopig richten op het uitbrengen en ondersteunen van de aangekondigde uitbreidingen.