World of Warcraft Mogelijk op Weg naar Consoles

World of Warcraft Mogelijk op Weg naar Consoles

Uncategorized

De langverwachte MMORPG World of Warcraft zou eindelijk zijn weg kunnen vinden naar consoles, dankzij de recente overname van Blizzard door Microsoft. Hoewel de game altijd nauw verbonden is geweest met het pc-platform, lijken de tijden te veranderen.

Tijdens BlizzCon 2023 liet Holly Longdale van Blizzard doorschemeren dat een release op de Xbox een interessante mogelijkheid zou zijn. Hoewel er nog geen gesprekken met Microsoft hebben plaatsgevonden, is het onderwerp intern al vaak besproken. Met de overname nog maar enkele weken geleden afgerond, is het begrijpelijk dat er nog geen concrete plannen zijn.

Hoewel een release op de Xbox mogelijk is, is het ook speculatief dat de game in de toekomst beschikbaar kan worden op andere consoles. Als de game eenmaal op Game Pass voor pc wordt uitgebracht, zou het logisch zijn om dit succes voort te zetten op andere platforms.

FAQ:

Is World of Warcraft beschikbaar op consoles?

Nee, tot op heden is World of Warcraft alleen beschikbaar op het pc-platform. Maar met de recente overname van Blizzard door Microsoft, wordt er gespeculeerd over een mogelijke release op Xbox en andere consoles.

Is er al een concrete release aangekondigd voor consoles?

Nee, er zijn nog geen officiële aankondigingen gedaan over een release van World of Warcraft op consoles. Het onderwerp is intern besproken, maar er zijn nog geen gesprekken geweest met Microsoft of andere consolefabrikanten.

Zal World of Warcraft nog steeds beschikbaar zijn op pc?

Ja, ondanks de mogelijke release op consoles zal World of Warcraft nog steeds beschikbaar zijn op pc. De game heeft altijd een sterke band gehad met het pc-platform en het is waarschijnlijk dat dit zo zal blijven in de toekomst.

Wanneer kunnen we meer informatie verwachten over de release op consoles?

Op dit moment is er geen specifieke tijdlijn voor de release van World of Warcraft op consoles. Het blijft afwachten hoe de ontwikkelingen zullen verlopen en wanneer Blizzard meer informatie zal vrijgeven.

Bron: gamesradar.com