Diablo IV krijgt jaarlijks een nieuwe uitbreiding

Diablo IV krijgt jaarlijks een nieuwe uitbreiding

Uncategorized

Diablo IV zal jaarlijks een nieuwe uitbreiding krijgen, zo bevestigt Rod Fergursson, de general manager van de Diablo-franchise. De releasedatums en prijzen van deze uitbreidingen zijn echter nog niet bekend.

Dit nieuws werd gedeeld door Rod Fergursson in een interview met Dexerto. Blizzard heeft volgens de manager plannen om elk jaar een nieuwe uitbreiding uit te brengen, naast de kwartaalseizoenen die regelmatig verschijnen. “We hebben verhaallijnen die ver in de toekomst reiken”, aldus Fergursson. “Als je terugkijkt en je realiseert dat er 11 jaar zat tussen D3 en D4, dan voelt het alsof we niet hebben voldaan aan de verwachtingen van onze spelers en community. Dit is iets wat we proberen recht te zetten met de seizoenen en uitbreidingen in D4.”

Fergursson geeft verder geen details over de aankomende uitbreidingen voor Diablo IV. Het is nog onbekend wanneer de eerste uitbreiding zal uitkomen en wat de kosten zullen zijn. Het spel werd uitgebracht in juni, dus het is mogelijk dat de eerste uitbreiding in de zomer van 2024 verschijnt, maar dit wordt niet bevestigd door de baas van Diablo. Er zullen eerst nog een aantal seizoenen verschijnen. Het bedrijf bracht in juli het eerste seizoen, Season of the Malignant, uit. In oktober volgt Season of Blood, met een vampierenthema.