Pre Black Friday Week: Klaar voor de Beste Deals bij Bol!

Pre Black Friday Week: Klaar voor de Beste Deals bij Bol!

Uncategorized

Met Black Friday in het vooruitzicht, staat de wereld van aanbiedingen op het punt van exploderen. Maar geen zorgen, wij hebben de beste deals voor jou verzameld, zodat je niet door de bomen het bos hoeft te zien. Vanaf nu tot het einde van november zullen we deze pagina regelmatig bijwerken met de beste aanbiedingen op Bol, LEGO, Amazon en andere websites. We duiken vooral in de wereld van games, schermen, accessoires, LEGO, Apple producten, bureaustoelen en nog veel meer.

Verlies deze pagina dus niet uit het oog en voeg hem toe aan je bookmarks, want we blijven je updaten met de beste deals.

De Beste Gaming Deals

Hoewel de meeste gaming deals nog moeten beginnen, zijn er al enkele aanbiedingen beschikbaar, voornamelijk op consoles en opslag. Zodra er meer deals binnenstromen, zullen we deze verzamelpagina bijwerken met alle nieuwe aanbiedingen.

– Consoles
– Games
– Interne opslag
– Laptops
– Televisies
– Monitoren

Pre Black Friday Week bij Bol

Vanaf donderdag gaat bij Bol de Pre Black Friday Week van start, een week vol spannende aanbiedingen in aanloop naar Black Friday. Blijf deze pagina in de gaten houden om op de hoogte te blijven. Wil je alvast meer informatie over de Pre Black Friday Week bij Bol? Klik dan op deze link.

Het is handig om de producten waar je naar uitkijkt alvast toe te voegen aan je Verlanglijstje. Klik op deze link om ze toe te voegen. Op die manier krijg je vanzelf een melding wanneer ze in de aanbieding zijn.

Dagdeal Bol: Hoge Korting op Samsung Televisies

Bol trapt als een van de eersten af met Black Friday deals. Een van de hoogtepunten is de hoge korting op Samsung Televisies. Hoewel Samsung voornamelijk bekend stond om zijn QLED schermen, hebben ze nu ook OLED schermen waar we van houden. En de kortingen zijn groot, zoals 29% korting op de Samsung QE65S95C – 65 inch – 4K QD-OLED televisie. Voor een volledig overzicht van Samsung televisies klik je hier.

De Beste LEGO Deals

– 2+1 Gratis bij Bol
– LEGO Nieuwe sets en overige aanbiedingen
– LEGO Insiders Weekend

Voorafgaand aan Black Friday is er al een speciaal evenement: het LEGO Insiders Weekend. Dit weekend staat bol van de speciale aanbiedingen. Alle informatie hierover vind je hier.

Tijdens het LEGO Insiders Weekend profiteren Insiders (leden van LEGO.com) van kortingen op verschillende sets. Daarnaast maken ze kans op extra beloningen en krijgen ze dubbele Insiders-punten bij elke aankoop. Deze punten kunnen ze vervolgens inwisselen voor nog meer voordeel.

FAQ

Wat is Black Friday?

Black Friday is een jaarlijks terugkerende kortingsdag die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt. Op de dag na Thanksgiving bieden veel winkels enorme kortingen aan om het winkelseizoen te openen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving, wat de vierde donderdag van november is. In 2021 is Black Friday op 26 november.

Zijn de aanbiedingen alleen online beschikbaar?

Nee, zowel fysieke winkels als online winkels bieden Black Friday-deals aan. Het kan echter zijn dat de online aanbiedingen meer variatie en beschikbaarheid hebben.

Waar kan ik de beste Black Friday-deals vinden?

Om de beste Black Friday-deals te vinden, kun je verschillende websites en winkels in de gaten houden. Bol, LEGO, Amazon en andere grote retailers bieden vaak aantrekkelijke deals aan tijdens Black Friday. Daarnaast zijn er gespecialiseerde dealwebsites die alle aanbiedingen overzichtelijk presenteren.

Bron: [domain.com](domain.com)