De Beste Black Friday-deals van MediaMarkt

De Beste Black Friday-deals van MediaMarkt

Uncategorized

Dit jaar valt Black Friday op 24 november en hoewel dat pas volgende week is, zijn de meeste webwinkels nu al begonnen met toffe deals. Ook bij MediaMarkt is Black Friday in volle gang. Zit er niets voor je bij? De winkel komt elke dag met nieuwe Black Friday-deals. De aanbiedingen zijn beperkt geldig, tot en met maandag 27 november, dus wees er snel bij!

Gelukkig hoef je niet voor de deur te kamperen, want je kunt gewoon online bestellen. Ook fijn: je bestelling wordt 7 dagen per week thuisbezorgd. Kun je niet wachten tot je nieuwe gadget wordt bezorgd? Dan kun je het binnen 30 minuten nadat je het besteld hebt ophalen in de winkel. En als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product gratis retourneren binnen 30 dagen.

Tussen de aanbiedingen zitten ook een aantal producten voor de tech-liefhebber. Wij zetten de beste deals voor je op een rij.

Black Friday-deals bij MediaMarkt

Als gadget-liefhebber is MediaMarkt een goede plek om je favoriete tech in huis te halen. En tijdens Black Friday zijn er weer behoorlijk wat deals. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, smartwatch, tablet of koptelefoon, MediaMarkt heeft het allemaal.

Op het moment zijn er interessante aanbiedingen voor de nieuwste iPhones, waarbij je ook nog een extra inruilbonus krijgt bij het inleveren van je oude toestel. Daarnaast zijn er goede deals voor de Apple Watch, MacBook, iPad en AirPods.

Natuurlijk zijn er nog veel meer goede deals te scoren bij MediaMarkt tijdens Black Friday. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een HomePod mini, een JBL koptelefoon, een Philips Hue Lightstrip, en nog veel meer.

Wil je alle Black Friday-deals van MediaMarkt zien? Klik dan op onderstaande button.

FAQ

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop veel winkels grote kortingen geven op hun producten. Het wordt beschouwd als het begin van het kerstinkopenseizoen en valt altijd op de dag na Thankgiving, de vierde donderdag in november.

Hoe lang zijn de aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen bij MediaMarkt zijn beperkt geldig, tot en met maandag 27 november. Wees er dus snel bij!

Kan ik online bestellen?

Ja, je kunt gewoon online bestellen bij MediaMarkt. Je bestelling wordt 7 dagen per week thuisbezorgd.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?

Ja, je kunt je bestelling binnen 30 minuten nadat je het besteld hebt ophalen in de winkel.

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Ja, je kunt je aankoop binnen 30 dagen gratis retourneren.

Waar kan ik de Black Friday-deals van MediaMarkt vinden?

Je kunt alle Black Friday-deals van MediaMarkt vinden op hun website.