Bethesda introduceert baanbrekende technologieën aan Starfield

Bethesda introduceert baanbrekende technologieën aan Starfield

Uncategorized

Bethesda heeft recentelijk belangrijke updates toegevoegd aan hun nieuwste game, Starfield. Volgens de laatste patchnotes van update 1.8.86, is de pc-versie van Starfield nu voorzien van officiële ondersteuning voor Nvidia DLSS, DLAA, DLSS Frame Generation en Nvidia Reflex Low Latency. Deze geavanceerde technologieën stellen spelers in staat om de interne resolutie van het spel te verbeteren zonder merkbaar verlies in beeldkwaliteit en met minimale latency.

DLSS, wat staat voor Deep Learning Super Sampling, maakt het mogelijk om de grafische prestaties te optimaliseren door het toepassen van kunstmatige intelligentie. DLAA, oftewel Deep Learning Anti-Aliasing, reduceert de zichtbaarheid van kartelranden in het spel. Deze technologieën zijn exclusief beschikbaar voor bezitters van een Nvidia-videokaart, waarmee Bethesda een stap voorwaarts zet in de gamerservaring.

Naast de implementatie van deze baanbrekende technologieën, heeft Bethesda ook enkele bugs opgelost en nieuwe gameplaymogelijkheden toegevoegd. Spelers kunnen nu bijvoorbeeld gevonden voedsel direct consumeren, wat de immersie en het realisme van de spelwereld vergroot. Daarnaast heeft de update ook verbeteringen aangebracht aan de stealthmodus, waardoor spelers genieten van een meer vergevingsgezinde ervaring.

Starfield, een sciencefiction RPG van Bethesda, werd begin september uitgebracht voor Xbox Series-consoles en pc. Met de mod-ondersteuning die gepland staat voor 2024, biedt Starfield nog meer mogelijkheden voor creatieve aanpassingen. Benieuwd naar een uitgebreide review van het spel? Lees dan de recensie op Tweakers.

Veelgestelde vragen:

Wat is DLSS?

DLSS staat voor Deep Learning Super Sampling, een technologie die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om de grafische prestaties van een spel te optimaliseren. Het stelt spelers in staat om de interne resolutie van het spel op te schalen zonder merkbaar verlies in beeldkwaliteit.

Wat is DLAA?

DLAA, of Deep Learning Anti-Aliasing, is een technologie die kartelranden in een spel vermindert, waardoor de algehele visuele ervaring wordt verbeterd.

Kan ik Nvidia DLSS en DLAA gebruiken als ik geen Nvidia-videokaart heb?

Nee, deze technologieën zijn exclusief beschikbaar voor eigenaren van een compatibele videokaart van Nvidia.

Wat is de releasedatum voor mod-ondersteuning in Starfield?

Mod-ondersteuning staat gepland voor 2024, waardoor spelers meer mogelijkheden krijgen om het spel aan te passen en naar hun eigen smaak te spelen.