Wat is het volgende project van Larian Studios na Baldur’s Gate 3?

Wat is het volgende project van Larian Studios na Baldur’s Gate 3?

Uncategorized

Net nadat de game een groot aantal nominaties heeft gekregen tijdens The Game Awards voor Baldur’s Gate 3, heeft Larian Studios gehint naar zijn volgende project. Hoewel Larians baas, Swen Vincke, niet veel details heeft onthuld, zijn fans al begonnen met speculeren over wat de volgende game van de studio zou kunnen zijn.

Met de opmerking van Vincke over de ‘volgende grote game’ lijkt het waarschijnlijk dat de focus daarop ligt. Maar zal het een Baldur’s Gate 3 DLC of uitbreiding zijn? Of zal Larian kiezen voor een volledig nieuwe game in een nieuw universum?

Larian Studios staat bekend om zijn fantasy RPG’s, zoals Divinity: Original Sin. Maar zou de studio ook de sciencefictionkant op kunnen gaan? Of zelfs een moderne setting verkennen? Misschien kiest Larian zelfs voor een geheel nieuw genre.

Hoewel Vincke eerder aangaf dat een vervolg op Divinity: Original Sin mogelijk is, gaf hij ook aan dat fans niet meteen op het vervolg moeten rekenen. De focus ligt nu op het voltooien van Baldur’s Gate 3, waarna de studio even een pauze neemt om zich op te laden en creatief te worden.

Wat de volgende game van Larian Studios ook mag zijn, het zal ongetwijfeld een van de meest geanticipeerde games ooit zijn. Fans kunnen alleen maar speculeren en hopen op iets speciaals van deze getalenteerde studio.

FAQ:

Q: Wat zijn de mogelijke volgende projecten van Larian Studios?
A: Hoewel er geen concrete details zijn onthuld, zijn mogelijke volgende projecten onder andere een Baldur’s Gate 3 DLC, een uitbreiding, een vervolg op Divinity: Original Sin, een volledig nieuwe game in een nieuw universum, of zelfs een nieuw genre exploratie.

Q: Welke genres staan Larian Studios bekend om?
A: Larian Studios staat vooral bekend om zijn fantasy RPG’s, met Divinity: Original Sin als een van de bekendste titels.

Q: Wanneer zal het volgende project van Larian Studios worden aangekondigd?
A: Er is geen specifieke aankondigingsdatum bekend. Fans moeten geduldig afwachten en hopen op nieuws van de studio in de toekomst.