Larian Studio introduceert nieuwe Deluxe Edition voor Baldur’s Gate 3

Larian Studio introduceert nieuwe Deluxe Edition voor Baldur’s Gate 3

Uncategorized

Larian Studio heeft zojuist de onthulling gedaan van een epische Deluxe Edition voor het langverwachte spel Baldur’s Gate 3. Deze fysieke bundel, die gepland staat voor release in het eerste kwartaal van 2024, belooft gamers een ultieme ervaring te bezorgen.

De Deluxe Edition, die verkrijgbaar zal zijn op PS5, Xbox Series en pc, bevat niet alleen digitale content, maar ook een aantal geweldige fysieke extra’s. Naast de toegevoegde waarde van een dubbelzijdige kaart en een poster van de angstaanjagende Mind Flayer, bevat deze speciale editie ook maar liefst 32 stickers met bekende gezichten en monsterachtige wezens.

Om nog meer diepgang te bieden aan de fans van Baldur’s Gate 3, omvat de Deluxe Edition ook de volledige soundtrack op cd, zodat je kunt genieten van de meeslepende muziek van het spel, zelfs wanneer je niet aan het spelen bent. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve in-game content, zoals het Divinity Item Pack en de Bard Song Pack, om je ervaring nog verder te verrijken.

De prijs van de Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition is vastgesteld op €79,99. Je kunt deze speciale editie nu al pre-orderen op de Larian Merch Store, zodat je zeker bent van een exemplaar zodra deze beschikbaar is.

Met de introductie van deze Deluxe Edition laat Larian Studio zien dat ze luisteren naar de wensen en behoeften van de fans. Deze speciale editie is niet alleen een must-have voor alle Baldur’s Gate 3-liefhebbers, maar het biedt ook een unieke ervaring die je onderdompelt in de meeslepende wereld van dit langverwachte spel.

FAQ:

1. Wat is de releasedatum van de Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3?
De Deluxe Edition wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024.

2. Waar kan ik de Deluxe Edition pre-orderen?
Je kunt de Deluxe Edition nu al pre-orderen op de Larian Merch Store.

3. Welke fysieke extra’s zitten er in de Deluxe Edition?
De Deluxe Edition bevat onder andere een dubbelzijdige kaart, een poster van de Mind Flayer en 32 stickers met bekende gezichten en monsterachtige wezens.

4. Welke in-game content krijg ik bij de Deluxe Edition?
Bij de Deluxe Edition krijg je toegang tot exclusieve in-game content, zoals het Divinity Item Pack en de Bard Song Pack.