Larian Studios kondigt een luxueuze editie aan van Baldur’s Gate 3

Larian Studios kondigt een luxueuze editie aan van Baldur’s Gate 3

Uncategorized

Larian Studios heeft plannen onthuld voor een fenomenale Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition. Deze speciale versie van het langverwachte spel zal beschikbaar zijn voor zowel pc als de next-gen consoles PS5 en Xbox Series X|S en zal uitgebracht worden aan het begin van 2024. Naast het spel zelf, zal deze Deluxe Edition ook een scala aan exclusieve extra’s bevatten waar fans gegarandeerd enthousiast over zullen zijn.

In de Deluxe Edition zullen gamers kunnen genieten van de epische soundtrack van Baldur’s Gate 3 op maar liefst drie cd’s. Deze meeslepende muziek zal de spelervaring naar een hoger niveau tillen. Wat ook opvalt in deze speciale editie is de dubbelzijdige kaart, welke spelers de mogelijkheid biedt om de uitgestrekte en meeslepende wereld van Baldur’s Gate te verkennen.

Daarnaast bevat de Deluxe Edition twee patches met exclusieve ontwerpen van Flaming Fist en Mark of the Absolute, waardoor spelers hun personages kunnen personaliseren op een unieke manier. De editie bevat tevens een indrukwekkende Mind Flayer poster en 32 stickers met daarop iconische personages uit het spel, inclusief angstaanjagende monsters.

Naast de fysieke extra’s ontvangen spelers ook verschillende digitale bonussen, zoals het Divinity Item Pack, het Bard Song Pack en een Adventurer’s Pouch. Bovendien kunnen spelers hun spelervaring verrijken met een exclusieve Dice Skin en digitale versies van de soundtrack en een artbook.

Hoewel de pc-versie van het spel op één dvd disc wordt uitgebracht, bevat deze alleen een custom downloader app en een Steam key voor toegang tot het volledige spel. Voor de Xbox Series X|S zal het spel worden geleverd op drie discs, terwijl voor de PS5-versie twee discs nodig zijn om de uitgebreide en meeslepende wereld van Baldur’s Gate 3 te bevatten.

De Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition wordt gepresenteerd in een elegante en stijlvolle verzameldoos, waarin alle fysieke en digitale extra’s zorgvuldig zijn verpakt. Met een prijskaartje van €79,99 biedt deze speciale editie van het spel een onvergetelijke ervaring voor fans van het genre en nieuwe spelers die op zoek zijn naar een meeslepend avontuur.

FAQ:
– Wanneer komt de Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition uit?
Antwoord: De fysieke Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3 zal ergens in de eerste maanden van 2024 worden uitgebracht. Een specifieke releasedatum is echter nog niet bekend.

– Wat zit er naast het spel nog meer in de Deluxe Edition?
Antwoord: Naast het spel bevat de Deluxe Edition drie cd’s met de soundtrack van Baldur’s Gate 3, een dubbelzijdige map, twee patches met exclusieve designs, een Mind Flayer poster en 32 stickers met personages en monsters uit het spel. Daarnaast zijn er ook diverse digitale bonussen, zoals het Divinity Item Pack, het Bard Song Pack, een Adventurer’s Pouch, een exclusieve Dice Skin en digitale versies van de soundtrack en een artbook.

– Op welke platforms zal de Deluxe Edition van Baldur’s Gate 3 beschikbaar zijn?
Antwoord: De Deluxe Edition zal beschikbaar zijn voor pc, PS5 en Xbox Series X|S.

– Wat is de prijs van de Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition?
Antwoord: De Deluxe Edition heeft een prijskaartje van €79,99.