Sony biedt nieuwe proefversies aan in PlayStation Plus Premium

Sony biedt nieuwe proefversies aan in PlayStation Plus Premium

Uncategorized

Sony breidt het aanbod van proefversies in PlayStation Plus Premium uit. Abonnees kunnen nu voor een beperkte tijd genieten van het spelen van The Lord of the Rings: Gollum en Baldur’s Gate 3.

In The Lord of the Rings: Gollum krijg je de mogelijkheid om het eerste uur van de game te ervaren, terwijl bij Baldur’s Gate 3 je zelfs de eerste twee uur kunt verkennen. Met name bij Baldur’s Gate 3, gezien de omvang van de game, is het echter de vraag of je in die tijd zelfs maar in staat bent om de character creator te doorlopen.

Het lijkt erop dat Sony steeds meer investeert in tijdelijke toegang tot recente games via PlayStation Plus Premium. Naast de genoemde titels kunnen abonnees nu ook Crisis Core Final Fantasy 7 Reunion en Sifu uitproberen voordat ze tot aanschaf overgaan.

FAQ:

Wat is PlayStation Plus Premium?
PlayStation Plus Premium is een abonnementsservice voor PlayStation-gebruikers, waarmee ze toegang krijgen tot exclusieve voordelen, zoals gratis maandelijkse games, online multiplayer, exclusieve kortingen en meer.

Hoe lang kunnen abonnees de proefversies spelen?
De duur van de proefversies varieert per game. Voor The Lord of the Rings: Gollum kun je het eerste uur spelen en voor Baldur’s Gate 3 krijg je zelfs twee uur speeltijd.

Waarom biedt Sony deze proefversies aan?
Sony streeft ernaar om abonnees een voorproefje te geven van de nieuwste games, zodat ze zelf kunnen ontdekken of een game de moeite waard is om aan te schaffen. Het geeft spelers de kans om de gameplay en het concept van de game te ervaren voordat ze een beslissing nemen.

Bron: [Voeg hier de bron URL in]