Dungeons & Dragons-streamers van High Rollers werken samen met Larian voor speciale D&D-sessie met cast van Baldur’s Gate 3

Dungeons & Dragons-streamers van High Rollers werken samen met Larian voor speciale D&D-sessie met cast van Baldur’s Gate 3

Uncategorized

De Dungeons & Dragons-streamers van High Rollers zijn een samenwerking aangegaan met Larian. Ze zullen een D&D-sessie uitzenden met de companions van Baldur’s Gate 3, gespeeld door hun originele acteurs.

De cast voor de stream bestaat uit Samantha Béart als Karlach, Devora Wilde als Lae’zel, Tim Downie als Gale, Theo Solomon als Wyll, Jennifer English als Shadowheart, Neil Newbon als Astarion en Amelia Tyler als de verteller uit Baldur’s Gate 3.

De D&D-sessie is vooraf opgenomen en wordt geleid door Mark Hulmes, de gebruikelijke Dungeon Master van High Rollers. De sessie zal te zien zijn op het High Rollers Twitchkanaal op vrijdag 22 september om 20:00 uur. Voor degenen die niet kunnen kijken, zal de sessie ook beschikbaar zijn als podcast op Spotify en Apple Podcasts.

Hoewel er niet veel bekend is over de sessie, behalve de naam “Shadows of Athkatla”, hebben de acteurs op Twitter/X laten weten dat het een “enorme chaos” was en dat het “absoluut geweldig” was.

Het Twitchschema van High Rollers vermeldt twee afleveringen van Baldur’s Gate 3, één op vrijdag en één op zondag. De aankondiging noemt echter maar één stream. High Rollers heeft nog niet bekendgemaakt hoe dit precies zit.

Uit de promovideo blijkt dat de cast veel plezier heeft gehad. Zo heeft Neil Newbon onthuld dat hij onbewust de “giechel” van Astarion heeft overgenomen en heeft Jennifer English haar Shar Cleric omschreven als “Gods favoriete prinses en de meest interessante dame in de wereld.”