ATN OTS LT 320 3-6x – thermische beeldvormingsmonoculair

ATN OTS LT 320 3-6x – thermische beeldvormingsmonoculair

Uncategorized

De ATN OTS LT 320 3-6x is een thermische beeldvormingsmonoculair die ontworpen is voor jagers, outdoor liefhebbers en beveiligingspersoneel. Het apparaat biedt uitstekende prestaties en functionaliteit, waardoor het een van de beste opties is op de markt.

De ATN OTS LT 320 3-6x heeft een resolutie van 320 x 240 pixels en een 12 micron pixel pitch. Dit zorgt voor een helder en scherp beeld, zelfs bij weinig licht. Het apparaat heeft ook een 50 Hz verversingssnelheid, wat betekent dat het beeld soepel en zonder vertraging wordt weergegeven.

Een van de belangrijkste kenmerken van de ATN OTS LT 320 3-6x is de 3-6x vergroting. Dit betekent dat gebruikers kunnen inzoomen op hun doelwit en details kunnen zien die anders niet zichtbaar zouden zijn. De vergroting kan eenvoudig worden aangepast met de draaiknop aan de zijkant van het apparaat.

Het apparaat heeft ook een ingebouwde digitale zoom, waarmee gebruikers kunnen inzoomen tot 24x. Dit is handig voor het observeren van doelen op lange afstand. De digitale zoom kan worden bediend met de knoppen aan de bovenkant van het apparaat.

Een ander belangrijk kenmerk van de ATN OTS LT 320 3-6x is de ingebouwde videorecorder. Gebruikers kunnen video’s opnemen van hun jacht- of observatie-ervaringen en deze later bekijken of delen met anderen. De videorecorder kan worden bediend met de knoppen aan de bovenkant van het apparaat.

Het apparaat heeft ook een ingebouwde GPS, waarmee gebruikers hun locatie kunnen bepalen en hun route kunnen plannen. Dit is handig voor jagers en outdoor liefhebbers die hun weg willen vinden in onbekend terrein.

De ATN OTS LT 320 3-6x heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens outdoor activiteiten. Het apparaat is ook waterdicht en schokbestendig, waardoor het bestand is tegen ruwe omstandigheden.

Een ander belangrijk kenmerk van de ATN OTS LT 320 3-6x is de lange batterijduur. Het apparaat kan tot 10 uur worden gebruikt op een enkele lading, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het snel leeglopen van de batterij tijdens hun activiteiten.

De ATN OTS LT 320 3-6x wordt geleverd met een draagtas, een lensdop en een USB-kabel voor het opladen en overzetten van gegevens. Het apparaat wordt ook geleverd met een garantie van 3 jaar, wat aangeeft dat het een duurzaam en betrouwbaar apparaat is.

Kortom, de ATN OTS LT 320 3-6x is een uitstekende thermische beeldvormingsmonoculair die geschikt is voor jagers, outdoor liefhebbers en beveiligingspersoneel. Het apparaat biedt uitstekende prestaties en functionaliteit, waardoor het een van de beste opties is op de markt.