Asus maakt beschamende typefout op special edition moederbord

Asus maakt beschamende typefout op special edition moederbord

Uncategorized

Asus heeft een opmerkelijke fout gemaakt op een special edition moederbord. De verzamelaarseditie van de Rog Maximus Z790 is geïnspireerd op de populaire animeserie Evangelion en andere producten die de fabrikant onlangs heeft uitgebracht. Echter, tot grote verbazing van fans is de naam van de anime verkeerd geschreven op het moederbord.

In een unboxing video van de Hero Eva-02 Edition, vernoemd naar een personage uit de anime, is duidelijk te zien dat er ‘Evangenlion’ op geschreven staat in plaats van ‘Evangelion’. Deze fout is ook opgemerkt door verschillende mensen in de reactiesectie van de video. Het is erg gênant dat juist op een verzamelaarseditie, die zich specifiek richt op fans van de serie, een dergelijke typefout is gemaakt.

Wat het nog pijnlijker maakt, is de prijs van dit moederbord. In de Productvergelijker wordt het aangeboden vanaf 775 euro, wat aanzienlijk duurder is dan andere versies van hetzelfde moederbord. Het is dan ook begrijpelijk dat fans teleurgesteld zijn en zich afvragen of Asus van plan is om een nieuwe lichting van de Eva-02 Edition uit te brengen waarbij de fout is verbeterd. Tot op heden heeft Asus nog geen officiële reactie gegeven op deze blunder.

Deze typefout van Asus is een goede herinnering dat zelfs grote bedrijven fouten kunnen maken. Het benadrukt ook het belang van kwaliteitscontrole en zorgvuldigheid bij het lanceren van speciale edities. Hopelijk zal Asus in de toekomst meer aandacht besteden aan dit soort details, zodat teleurstelling bij fans kan worden voorkomen.

FAQ

Wat is de naam van de animeserie waar het moederbord op is geïnspireerd?
De special edition moederbord is geïnspireerd op de animeserie Evangelion.

Hoeveel kost de Hero Eva-02 Edition moederbord?
De Hero Eva-02 Edition moederbord wordt verkocht vanaf 775 euro.

Is Asus van plan om een nieuwe lichting van de Eva-02 Edition uit te brengen?
Het is nog niet bekend of Asus van plan is om een nieuwe lichting van de Eva-02 Edition uit te brengen waarbij de typefout is verbeterd. Asus heeft nog niet gereageerd op deze kwestie.

Hoe belangrijk is kwaliteitscontrole bij het lanceren van speciale edities?
Kwaliteitscontrole en zorgvuldigheid zijn essentieel bij het lanceren van speciale edities, omdat dit soort fouten kunnen leiden tot teleurstelling bij fans. Grote bedrijven moeten extra aandacht besteden aan details om dit te voorkomen.