Ark: Survival Ascended voor Xbox Series X|S uitgesteld

Ark: Survival Ascended voor Xbox Series X|S uitgesteld

Uncategorized

Na de succesvolle lancering van Ark: Survival Ascended op pc, stond de release voor Xbox Series X|S gepland voor vandaag. Helaas moeten fans van het populaire survivalspel nog even geduld hebben. Het goedkeuringsproces bij Xbox heeft wat vertraging opgelopen, waardoor de release op het laatste moment is uitgesteld. Ontwikkelaars werken er echter hard aan om Ark: Survival Ascended later deze week alsnog beschikbaar te maken voor Xbox Series X|S spelers.

Hoewel er geen specifieke reden is gegeven voor de vertraging, is het gebruikelijk dat games een goedkeuringsproces moeten doorlopen voordat ze op consoles kunnen worden uitgebracht. Dit proces zorgt ervoor dat de game voldoet aan de technische en kwaliteitsstandaarden van het platform.

Toch is er ook goed nieuws voor Xbox-spelers. De developers hebben bekendgemaakt dat Ark: Survival Ascended is geoptimaliseerd voor de nieuwste Unreal Engine 5. Dit zorgt voor verbeterde graphics en een betere algehele spelervaring. Spelers kunnen zich dus verheugen op een visueel indrukwekkend avontuur vol uitdagende survivaluitdagingen.

Helaas overheerst er nog onzekerheid rondom de release op de PlayStation 5. Hoewel de release van zowel de Xbox- als de PlayStation-versie was uitgesteld, is er voor de Xbox al een nieuwe datum aangekondigd, terwijl het stil blijft omtrent de releasedatum voor de PS5. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben en in spanning afwachten.

FAQ:

Q: Waarom is de release van Ark: Survival Ascended voor Xbox Series X|S uitgesteld?
A: De release is uitgesteld omdat het goedkeuringsproces bij Xbox wat vertraging heeft opgelopen.

Q: Wat betekent het dat Ark: Survival Ascended is geoptimaliseerd voor Unreal Engine 5?
A: Het betekent dat de game verbeterde graphics en een betere spelervaring biedt dankzij de nieuwste versie van de Unreal Engine.

Q: Wanneer kunnen PlayStation 5 spelers Ark: Survival Ascended verwachten?
A: Er is nog geen nieuwe releasedatum bekend voor de PS5. Fans moeten nog even geduld hebben en afwachten.