Nieuwe versie van Ark: Survival Evolved op Xbox Series X|S uitgesteld

Nieuwe versie van Ark: Survival Evolved op Xbox Series X|S uitgesteld

Uncategorized

De langverwachte nieuwe versie van Ark: Survival Evolved, genaamd Ark: Survival Ascended en opgewaardeerd naar de Unreal Engine 5, is al geruime tijd beschikbaar op pc. Oorspronkelijk was het plan om deze week ook de release op Xbox Series X|S te laten plaatsvinden, maar helaas is deze uitgesteld.

Hoewel de release eerder al een keer was uitgesteld, was er nog hoop dat het deze week alsnog zou gebeuren. Helaas blijkt dit niet het geval te zijn en wordt nu gemikt op een release aan het begin van volgende week.

Ark: Survival Ascended belooft een verbeterde spelervaring te bieden met behulp van de nieuwste Unreal Engine 5-technologie. Spelers kunnen genieten van verbeterde graphics, realistischere omgevingen en soepelere gameplay. De game is een epische mix van survival en dinosauriërs, waar spelers moeten overleven in een gevaarlijke en primitieve wereld vol met prehistorische wezens.

Met de uitgestelde release op Xbox Series X|S is het begrijpelijk dat fans teleurgesteld zijn. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat een dergelijke vertraging vaak nodig is om ervoor te zorgen dat de game goed wordt geoptimaliseerd en bugvrij is bij de lancering. Het team achter Ark: Survival Evolved wil er zeker van zijn dat spelers de best mogelijke ervaring krijgen wanneer ze de game spelen.

Als je meer wilt weten over Ark: Survival Evolved en de nieuwe Ark: Survival Ascended-versie, raden we je aan om de officiële website van de game te bezoeken. Hier vind je meer informatie, trailers en updates over de release op Xbox Series X|S.

FAQ

Waarom is de release van Ark: Survival Ascended op Xbox Series X|S uitgesteld?

De release van Ark: Survival Ascended op Xbox Series X|S is uitgesteld om ervoor te zorgen dat de game goed wordt geoptimaliseerd en bugvrij is bij de lancering.

Wanneer kunnen we de nieuwe versie van Ark: Survival Evolved op Xbox Series X|S verwachten?

Men mikt nu op een release aan het begin van volgende week.

Wat kunnen spelers verwachten van Ark: Survival Ascended?

Ark: Survival Ascended belooft een verbeterde spelervaring te bieden met behulp van de nieuwste Unreal Engine 5-technologie. Spelers kunnen genieten van verbeterde graphics, realistischere omgevingen en soepelere gameplay.