Ark: Survival Ascended komt eindelijk uit voor Xbox Series X|S!

Ark: Survival Ascended komt eindelijk uit voor Xbox Series X|S!

Uncategorized

Ark: Survival Ascended, de langverwachte afstammeling van Ark: Survival Evolved, is eindelijk gearriveerd op Xbox Series X|S. Na meerdere vertragingen werd de game vandaag om 18:00 onze tijd gelanceerd. Hoewel het oorspronkelijk gepland was voor vorige week, zijn de ontwikkelaars er eindelijk in geslaagd om alle problemen op te lossen en de game naar een hoger niveau te tillen met de Unreal Engine 5.

In Ark: Survival Ascended betreed je een meeslepende en gevaarlijke wereld waarin je moet vechten om te overleven. Je kunt je eigen basis bouwen, wilde dinosaurussen temmen en zelfs andere spelers uitdagen in online gevechten. Met de geavanceerde grafische mogelijkheden van de Unreal Engine 5 komt deze prehistorische wereld echt tot leven. Van adembenemende landschappen tot levensechte creaturen, het spel biedt een meeslepende ervaring zoals nooit tevoren.

Hoewel de lancering voor Xbox Series X|S een succes is, is er nog steeds geen officiële releasedatum voor de PlayStation-versie. Volgens de ontwikkelaars zijn er enkele problemen opgedoken die nog moeten worden opgelost voordat de game ook beschikbaar zal zijn voor PlayStation-gebruikers. We hopen echter dat het niet al te lang zal duren voordat ook zij kunnen genieten van deze epische survivalgame.

FAQ:
Q: Wat is Ark: Survival Ascended?
A: Ark: Survival Ascended is een verbeterde versie van het populaire spel Ark: Survival Evolved, geoptimaliseerd voor de Unreal Engine 5.

Q: Voor welke platformen is de game beschikbaar?
A: Op dit moment is Ark: Survival Ascended beschikbaar voor Xbox Series X|S. Een releasedatum voor PlayStation is nog niet bekend.

Q: Wat kun je doen in Ark: Survival Ascended?
A: In Ark: Survival Ascended kun je overleven, bouwen, dinosaurussen temmen en online gevechten aangaan met andere spelers.

Q: Hoe ziet het spel eruit met de Unreal Engine 5?
A: Met de Unreal Engine 5 worden de graphics van Ark: Survival Ascended naar een hoger niveau getild. Dit resulteert in adembenemende landschappen en realistische creaturen.