Ark: Survival Ascended vertraagt opnieuw de release op Xbox Series

Ark: Survival Ascended vertraagt opnieuw de release op Xbox Series

Uncategorized

De langverwachte release van Ark: Survival Ascended op Xbox Series X/S is opnieuw uitgesteld. Ontwikkelaar Studio Wildcard heeft aangekondigd dat de game vertraging heeft opgelopen in het consolecertificeringsproces en nu later deze week zal verschijnen. Xbox-gamers moeten nog even geduld hebben voordat ze kunnen genieten van deze populaire survivalgame.

Het lijkt erop dat Studio Wildcard te maken heeft met de nodige tegenslagen bij het naar consoles brengen van Ark: Survival Ascended. Eerder werd al bekend dat de game laat op de PS5 zou komen en in plaats daarvan eind november zou debuteren. En nu heeft ook de Xbox Series-versie de oorspronkelijk geplande releasedatum gemist.

Gelukkig is er wel goed nieuws voor de Xbox-community. Ondanks de vertraging zal de game later deze week alsnog beschikbaar zijn op Xbox Series X/S. De ontwikkelaar heeft er hard aan gewerkt om het consolecertificeringsproces succesvol af te ronden en is optimistisch over de lancering.

Hoewel er geen vaste tijdlijn is voor de release op Xbox Series-consoles (en Windows-gebruikers), is er hoop dat dit “later deze week” zal gebeuren. Xbox-spelers krijgen binnenkort de kans om de uitgestrekte en gevaarlijke wereld van Ark: Survival Ascended te verkennen en te overleven.

FAQ:
Q: Waarom is de release van Ark: Survival Ascended op Xbox Series vertraagd?
A: De game heeft vertraging opgelopen in het consolecertificeringsproces.

Q: Wanneer kunnen Xbox-gamers de game verwachten?
A: De game zal naar verwachting “later deze week” worden gelanceerd.

Q: Zal de game ook beschikbaar zijn voor Windows-gebruikers?
A: Ja, de game zal ook speelbaar zijn op Windows.