Apple introduceert nieuwe functie voor Apple Watch Series 9

Apple introduceert nieuwe functie voor Apple Watch Series 9

Uncategorized

Tijdens het komende Apple-evenement zal een nieuwe Apple Watch worden geïntroduceerd. Geruchten wijzen erop dat er veel hetzelfde zal blijven bij de smartwatch, maar de Apple Watch Series 9 krijgt toch een nieuwe functie.

Dit jaar zullen er twee nieuwe versies van de Apple Watch Series 9 worden uitgebracht, waarschijnlijk in de formaten 41 mm en 45 mm. Daarnaast zal er ook een Apple Watch Ultra 2 komen met een formaat van 49 mm.

Het lijkt er dus op dat deze smartwatches veel op de vorige generatie zullen lijken en een echt nieuw design wordt pas verwacht in 2024. Volgens geruchten zullen er echter wel nieuwe kleuren beschikbaar zijn, zoals roze voor de Apple Watch Series 9.

Volgens Apple-insider Mark Gurman zal de Apple Watch Ultra 2 dit jaar ook verkrijgbaar zijn in het zwart. Dit biedt meer keuze voor degenen die geïnteresseerd zijn in de Ultra-smartwatch, omdat de eerste versie alleen grijs was.

Naast nieuwe kleurenopties zullen de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2 volgens recente geruchten ook verbeterde sensors en onderdelen krijgen. Er wordt gesproken over een nieuwe hartslagsensor die nauwkeuriger zou zijn, hoewel de exacte details nog niet bekend zijn.

Daarnaast zullen zowel de Apple Watch Series 9 als de Apple Watch Ultra 2 worden uitgerust met de nieuwe U2-chip, die verbeteringen voor “Zoek mijn” met zich meebrengt. Deze chip wordt naar verluidt ook gebruikt in de iPhone 15.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Apple? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en download de gratis iPhoned-app. Zo mis je nooit meer een nieuwtje van Apple.