Apple gooit aanbod op de schop: siliconen accessoires verdwijnen

Apple gooit aanbod op de schop: siliconen accessoires verdwijnen

Uncategorized

Apple heeft aangekondigd dat alle siliconen iPhone-hoesjes en Apple Watch-bandjes deze week uit het assortiment zullen verdwijnen. Eerder werd al bekend dat ook de leren iPhone-cases en Apple Watch-bandjes van de markt gehaald zouden worden. In plaats daarvan gaat Apple een stof gebruiken die lijkt op suède, maar geen dierlijk materiaal bevat. Dit nieuwe materiaal zal gebruikt worden voor zowel de hoesjes van de iPhone 15 als de bandjes voor de Apple Watch.

Naast deze ontwikkeling, werd ook bekendgemaakt dat de siliconen accessoires van Apple zullen verdwijnen. Dit omwille van duurzaamheid. De huidige siliconen accessoires van Apple maken geen gebruik van gerecyclede materialen, wat niet in lijn is met de duurzaamheidsvisie van het bedrijf. Het nieuwe alternatieve materiaal waar Apple voor kiest, is nog niet bekend. Er bestaan echter al hoesjes die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal, zoals graan en tarwe. Mogelijk zal Apple ook voor deze route kiezen.

Op dinsdag 12 september zal Apple meer details onthullen over de iPhone 15 en de Apple Watch Series 9. Bij deze lancering zullen naar verwachting de leren en siliconen hoesjes en bandjes niet meer verkrijgbaar zijn. Voor meer nieuws kun je onze website in de gaten houden en je inschrijven voor onze nieuwsbrief.