AOC introduceert de 16G3, draagbare Full HD gaming monitor voor €309

AOC introduceert de 16G3, draagbare Full HD gaming monitor voor €309

Uncategorized

AOC voegt de AOC Gaming 16G3 toe aan zijn assortiment, waarmee het merk zijn eerste draagbare gaming monitor introduceert. De monitor valt op door zijn dunne ontwerp en rode accenten.

De Full HD monitor heeft een refresh rate van 144Hz en een reactietijd van 4 ms. Met zijn 15,6-inch formaat past hij gemakkelijk in elke laptoptas en weegt slechts 1,1 kilogram, waardoor hij niet te zwaar is om mee te nemen.

De monitor kan eenvoudig in verschillende hoeken worden geplaatst dankzij de ingebouwde standaard. Bovendien kun je gemakkelijk switchen tussen portretmodus en landschapsmodus.

Er zit geen ingebouwde batterij in de monitor, dus je moet hem altijd van stroom voorzien via een USB C-ingang. Daarnaast bevat hij ook een tweede USB C-aansluiting om eenvoudig je laptop aan te sluiten, evenals een microHDMI-aansluiting. Houd er rekening mee dat een standaard HDMI-kabel niet werkt als je een console op het apparaat wilt aansluiten. Tot slot heeft de monitor ook een hoofdtelefoonaansluiting en twee 1W-luidsprekers.

De AOC Gaming 16G3 zal later deze maand beschikbaar zijn voor een prijs van €309.