Nintendo kondigt Another Code: Recollection aan voor de Nintendo Switch

Nintendo kondigt Another Code: Recollection aan voor de Nintendo Switch

Uncategorized

Nintendo heeft aangekondigd dat Another Code: Recollection binnenkort beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. Deze bundel bevat remakes van de twee Another Code-games. De releasedatum staat gepland op 19 januari 2024.

Een van de games in de bundel is Another Code: Two Memories, oorspronkelijk uitgebracht in 2005 voor de Nintendo DS. Dit was een point-and-click adventure waarin de 13-jarige Ashley Mizuki Robbins op zoek ging naar haar vader op het fictieve Blood Edward Island. Ze kreeg daarbij hulp van haar geestenvriend D.

Daarnaast bevat de bundel ook Another Code: R – A Journey into Lost Memories, het vervolg dat in 2009 verscheen voor de Nintendo Wii.

De remakes van beide games bieden spelers de kans om opnieuw te genieten van deze geliefde avonturen in een vernieuwde vorm. Met de Nintendo Switch kunnen spelers zowel thuis als onderweg van deze games genieten.

Nintendo heeft nog geen verdere details bekendgemaakt over de mogelijke toevoegingen of verbeteringen in de remakes. Binnenkort zullen er waarschijnlijk meer aankondigingen volgen over Another Code: Recollection.

Fans van de originele Another Code-games en nieuwe spelers kunnen uitkijken naar de release van Another Code: Recollection op 19 januari 2024. Het belooft een nostalgisch avontuur te worden op de Nintendo Switch.