Android Auto krijgt nieuwe apps en Motorola presenteert drie betaalbare smartphones

Android Auto krijgt nieuwe apps en Motorola presenteert drie betaalbare smartphones

Uncategorized

Motorola heeft drie nieuwe smartphones onthuld: de Moto G54, Moto G84 en Edge 40 Neo. De Edge 40 Neo heeft een IP68-certificatie, waardoor hij water- en stofbestendig is. Bovendien heeft dit toestel een achterkant van vegan leer. De Moto G84 heeft ook een achterkant van vegan leer en is dun en waterbestendig dankzij de IP54-certificatie.

Android Auto en Android Automotive krijgen nieuwe apps, waaronder Zoom en WebEx voor videovergaderingen, zodat je tijdens het rijden vergaderingen kunt bijwonen. Daarnaast kun je in auto’s met Android Automotive ook apps gebruiken voor ontspanning, zoals Amazon Prime Video en Vivaldi.

Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy S24-familie in het eerste kwartaal van 2024 zal worden gelanceerd. Echter, het bedrijf richt zich vooral op een nieuw apparaat genaamd de Samsung Galaxy Ring, een gadget voor om de vinger.

HMD Global, het bedrijf achter de Nokia Android-smartphones, is van plan om ook eigen telefoons uit te brengen naast de bestaande Nokia-telefoons. Het is nog niet bekend wanneer de eerste HMD-smartphone zal worden gelanceerd.

X Corp. (voorheen Twitter) wordt voor de rechter gesleept door de Stichting Data Bescherming Nederland vanwege het illegaal verzamelen van persoonlijke gegevens van gebruikers van tienduizenden gratis apps. Het bedrijf verzamelde gegevens zonder toestemming en verkocht deze aan adverteerders.