AMD lanceert nieuwe Radeon Software Adrenalin Edition-drivers met verbeteringen voor games en machine learning

AMD lanceert nieuwe Radeon Software Adrenalin Edition-drivers met verbeteringen voor games en machine learning

Uncategorized

AMD heeft recentelijk een nieuwe versie van zijn populaire Radeon Software Adrenalin Edition-drivers uitgebracht. Deze nieuwste versie, genaamd 23.11.1, biedt verschillende verbeteringen voor zowel gamers als professionals die gebruik maken van machine learning toepassingen.

Een van de hoogtepunten van deze update is de verbeterde ondersteuning voor verschillende populaire games. Zo zijn er optimalisaties aangebracht voor titels als Call of Duty: Modern Warfare III, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, The Invincible en JX3 Ultimate. Daarnaast is er ook ondersteuning toegevoegd voor het aankomende Alan Wake 2, wat veel gamers ongetwijfeld blij zal maken.

Naast gameverbeteringen is er ook focus gelegd op machine learning met deze nieuwe drivers. AMD heeft de machine learning-mogelijkheden van zijn grafische kaarten verder verbeterd, met name op het gebied van DirectML. Deze verbeteringen zijn gericht op stabiliteitsverbeteringen en optimalisaties voor verschillende populaire toepassingen, waaronder Stable Diffusion, Adobe Lightroom, DaVinci Resolve, en UL Procyon AI-workloads.

Daarnaast zijn er in deze versie ook diverse problemen opgelost. Zo zijn sommige bekende problemen, zoals flickering en prestatieproblemen, aangepakt en opgelost. AMD blijft ook werken aan het oplossen van andere bekende problemen om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Alhoewel AMD meldt dat de mogelijkheid om naar de fabrieksinstellingen terug te keren nog altijd is uitgeschakeld om schade aan een Windows-installatie te voorkomen, is deze update over het algemeen een welkome toevoeging voor zowel gamers als professionals die AMD-hardware gebruiken.

Veelgestelde vragen:

1. Welke games worden ondersteund door de nieuwe Radeon Software Adrenalin Edition-drivers?
De nieuwe drivers bieden verbeteringen voor verschillende games, waaronder Call of Duty: Modern Warfare III, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, The Invincible en JX3 Ultimate.

2. Wat zijn de verbeteringen op het gebied van machine learning?
Met de nieuwe drivers heeft AMD de machine learning-mogelijkheden van zijn grafische kaarten verder verbeterd, met name op het gebied van DirectML. Deze verbeteringen zijn gericht op stabiliteitsverbeteringen en optimalisaties voor verschillende populaire toepassingen, waaronder Stable Diffusion, Adobe Lightroom, DaVinci Resolve, en UL Procyon AI-workloads.

3. Zijn er problemen opgelost met deze nieuwe driver-update?
Ja, AMD heeft diverse problemen opgelost met deze nieuwe driver-update. Onder andere flickering, prestatieproblemen en andere bekende problemen zijn aangepakt en opgelost. AMD blijft ook werken aan het oplossen van andere bekende problemen om de algehele gebruikerservaring te verbeteren.