Albert Heijn viert 100e verjaardag van Disney met speciale acties voor klanten

Albert Heijn viert 100e verjaardag van Disney met speciale acties voor klanten

Uncategorized

Klanten van Albert Heijn worden de komende weken getrakteerd op allerlei leuke acties ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Disney. Zo kunnen kinderen in het Magische Kookboek verschillende karakters verzamelen uit de rijke geschiedenis van Disney. Daarnaast kunnen klanten met een speciaal ontwikkeld verspakket zelf de ratatouille maken uit de gelijknamige film. Bovendien maken klanten kans om een van de 1001 gouden tickets te vinden, waarmee ze verschillende prijzen kunnen winnen.

In een bijzondere TV-commercial wordt de magie van Disney zelfs naar huiskamers gebracht. De dochter van Ilse, genaamd Robin, kookt met behulp van het Disneykarakter Remy uit de film Ratatouille op verrassend lekkere wijze. Johan van der Zanden, directeur marketing en communicatie bij Albert Heijn, is enthousiast over deze samenwerking. Hij benadrukt dat zowel Disney als Albert Heijn een verbindende kracht hebben en dat ze deze verjaardag graag samen met hun klanten vieren.

Tijdens de campagne kunnen klanten voor slechts €1,99 Het Magische Kookboek kopen. In dit boek staan recepten geïnspireerd door verschillende Disneyfilms. Kinderen worden op deze manier gemotiveerd om zelf te gaan koken op basis van hun favoriete Disneykarakters, samen met hun ouders. De verbindende kracht van samen eten maken wordt hierbij gecombineerd met de verbeeldingskracht van Disney.

Daarnaast ontvangen klanten voor elke €10,- aan boodschappen vier stickers voor het Magische Kookboek, waarmee ze Disneykarakters kunnen sparen. Als extra verrassing zijn er in heel Nederland 1001 gouden tickets verstopt tussen de stickers. Door middel van de code op het ticket kan de klant online ontdekken welke prijs ze hebben gewonnen. De hoofdprijs betreft een verblijf in Disneyland Parijs voor vier personen.

De samenwerking tussen Albert Heijn en Disney begon al in 2003. De huidige campagne loopt van maandag 11 september tot vrijdag 1 oktober.