AGM Explorator FSB-PRO 640 – thermische verrekijker

AGM Explorator FSB-PRO 640 – thermische verrekijker

Uncategorized

De AGM Explorator FSB-PRO 640 is een thermische verrekijker die ontworpen is voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. Deze verrekijker is uitgerust met een geavanceerde thermische camera die beelden kan vastleggen in volledige duisternis en door rook, mist en andere obstakels heen kan kijken. Dit maakt de AGM Explorator FSB-PRO 640 een onmisbaar hulpmiddel voor jagers, natuurliefhebbers, beveiligingspersoneel en andere professionals die werken in omgevingen met weinig licht.

De AGM Explorator FSB-PRO 640 is uitgerust met een 640×480 thermische camera die beelden kan vastleggen met een resolutie van 17 micron. Dit betekent dat de verrekijker in staat is om zelfs de kleinste temperatuurverschillen te detecteren en te visualiseren. De camera heeft een beeldverversingssnelheid van 50 Hz, wat zorgt voor vloeiende beelden zonder vertraging. De verrekijker heeft een 50 mm lens met een gezichtsveld van 12,5 graden, wat zorgt voor een breed beeld en een goed overzicht van de omgeving.

De AGM Explorator FSB-PRO 640 heeft een ingebouwde digitale zoomfunctie, waarmee het beeld tot 4 keer vergroot kan worden. Dit maakt het mogelijk om objecten op grote afstand te detecteren en te identificeren. De verrekijker heeft ook een ingebouwde beeld- en videorecorder, waarmee beelden en video’s kunnen worden opgenomen en opgeslagen op een microSD-kaart. Dit is handig voor het vastleggen van bewijsmateriaal of voor het later analyseren van beelden.

De AGM Explorator FSB-PRO 640 is uitgerust met een OLED-display met een resolutie van 1024×768 pixels. Dit zorgt voor heldere en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht. Het display heeft ook een instelbare helderheid en contrast, zodat het beeld kan worden aangepast aan de omgevingsomstandigheden. De verrekijker heeft ook een ingebouwde stadiametrische afstandsmeter, waarmee de afstand tot objecten kan worden gemeten.

De AGM Explorator FSB-PRO 640 is ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden. De verrekijker is waterdicht en stofdicht volgens de IP67-norm, wat betekent dat hij bestand is tegen onderdompeling in water tot een diepte van 1 meter gedurende 30 minuten. De verrekijker is ook schokbestendig en kan een val van 1,5 meter hoogte overleven. Dit maakt de verrekijker geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen en bij extreme weersomstandigheden.

De AGM Explorator FSB-PRO 640 wordt geleverd met een draagtas, een draagriem, een oplaadbare batterij en een lader. De verrekijker heeft een batterijduur van maximaal 6 uur bij continu gebruik en kan worden opgeladen via een USB-poort. De verrekijker weegt 750 gram en heeft een afmeting van 200x80x60 mm, wat hem compact en draagbaar maakt.

Conclusie

De AGM Explorator FSB-PRO 640 is een geavanceerde thermische verrekijker die geschikt is voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. De verrekijker is uitgerust met een geavanceerde thermische camera die beelden kan vastleggen in volledige duisternis en door rook, mist en andere obstakels heen kan kijken. De verrekijker heeft een hoge resolutie en een breed gezichtsveld, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De verrekijker is ook waterdicht, stofdicht en schokbestendig, waardoor hij geschikt is voor gebruik in ruwe omgevingen en bij extreme weersomstandigheden. Kortom, de AGM Explorator FSB-PRO 640 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en geavanceerde thermische verrekijker.