Het aftellen is begonnen! Over minder dan een week is het iPhone 15-evenement.

Het aftellen is begonnen! Over minder dan een week is het iPhone 15-evenement.

Uncategorized

Apple onthult de iPhone 15 binnenkort tijdens het Wonderlust-evenement. Naast de nieuwe iPhone zullen er ook vier andere modellen worden aangekondigd: de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max (of de Ultra). Tijdens het evenement zal Apple ook de nieuwe Apple Watch Series 9 presenteren, samen met de verwachte release van de Apple Watch Ultra.

Om alvast de spanning op te bouwen, is Apple begonnen met een livestream countdown op YouTube. Via de livestream kan het evenement op dinsdag om 19.00 uur live worden gevolgd.

Naast de nieuwe iPhone en Apple Watch, wordt ook verwacht dat Apple nieuwe AirPods zal onthullen. Het gaat hierbij hoogstwaarschijnlijk om een vernieuwde versie van de AirPods Pro, met een usb-c-aansluiting. Het is nog onduidelijk of de AirPods 4 ook tijdens het evenement zullen worden gepresenteerd.

Naast de lancering van nieuwe producten, zal Apple ook zes grote software-updates aankondigen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen al deze updates op dezelfde dag beschikbaar zijn. Dit betekent dat verschillende Apple-apparaten op dezelfde dag kunnen worden geüpdatet.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe updates? Houd dan deze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief en download de iPhoned-app. Volg ons ook op Facebook en Instagram voor meer nieuws en updates.