Eerste afbeelding onthult paarse kleuroptie voor Samsung Galaxy S23 FE

Eerste afbeelding onthult paarse kleuroptie voor Samsung Galaxy S23 FE

Uncategorized

Een recent uitgelekte afbeelding bevestigt dat de Samsung Galaxy S23 FE binnenkort verkrijgbaar zal zijn in het paars. Deze nieuwe kleuroptie is niet het zachte lavendel- of violetkleurig dat we de laatste tijd hebben gezien bij andere Samsung-telefoons.

De afbeelding toont verschillende kleurvarianten van de Galaxy S23 FE, waaronder grafiet-grijs, lime-groen, wit en paars. Vooral de paarse variant valt op en is opvallend helder. Het is alweer een aantal jaar geleden dat Samsung zo’n felle paarse uitvoering heeft uitgebracht. In het verleden werden voornamelijk zacht-violette en lavendelkleurige toestellen aangeboden. De paarse Galaxy S23 FE is echter niet pastelkleurig, maar echt paars, nog paarser dan de “lilac-paarse” uitvoering van de Galaxy S9.

De gelekte afbeelding bevestigt ook dat de lancering van de Galaxy S23 FE binnenkort zal plaatsvinden. Het toestel heeft een 6,4 inch AMOLED-scherm met een verversingsfrequentie tot 120 Hz. In Europa zal de telefoon worden uitgerust met de Exynos 2200-processor, die ook te vinden is in de Galaxy S22-serie. Verder heeft de Galaxy S23 FE minstens 8 GB werkgeheugen en een batterijcapaciteit van 4500 mAh.

Op het gebied van camera’s zal de Galaxy S23 FE vertrouwen op beproefde modellen. Het toestel heeft een 50 MP hoofdcamera, een 12 MP ultragroothoekcamera en een 8 MP telefotocamera met 3x optische zoom. Aan de voorkant is er een 10 MP selfiecamera.

Met zijn specificaties bevindt de Galaxy S23 FE zich tussen de Galaxy A54 en de Galaxy S23-serie. We hopen dan ook dat de prijs ook in dezelfde categorie valt, zodat de S23 FE een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een iets geavanceerder toestel dan de A54, maar niet de premium-prijs willen betalen voor een S23.

De Galaxy S23 FE zal naar verwachting eind september of begin oktober officieel worden gelanceerd. Het toestel zal vijf jaar lang updates en upgrades ontvangen, waardoor je tot het najaar van 2028 verzekerd bent van beveiligingsupdates. Daarnaast zal de S23 FE bij de lancering draaien op Android 13 en in de toekomst upgrades ontvangen naar Android 14, 15, 16 en 17.