Nieuwe generatie MSI-monitoren biedt ongekende beeldkwaliteit tijdens het gamen

Nieuwe generatie MSI-monitoren biedt ongekende beeldkwaliteit tijdens het gamen

Uncategorized

Monitoren zijn onmisbare onderdelen van elke gaming setup en tijdens Black Friday biedt MSI een aantal geweldige deals waarbij kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Deze schermen zorgen voor een optimale game-ervaring en bieden uitstekende beeldkwaliteit.

Om te beginnen is de MSI G2412 een slimme budgetkeuze voor gamers. Dit 24-inch scherm met een full HD-resolutie biedt een perfecte kijkhoek dankzij het IPS-paneel. Met een verfrissingsfrequentie van 170Hz en twee HDMI-aansluitingen is dit scherm ideaal voor zowel pc- als consolegamers. En tijdens Black Friday kun je profiteren van 40% korting, dus klik hier voor meer informatie.

Voor diegenen die nog meer van hun games willen genieten, is er de MSI G24C4 E2. Dit gebogen scherm zorgt ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in de actie. Met een verfrissingsfrequentie van 180Hz en een full HD-resolutie biedt dit scherm voldoende detail en scherpte. Bovendien kun je tot drie apparaten tegelijkertijd aansluiten op dit scherm. Ook hier geldt tijdens Black Friday een korting van 40%.

De MSI Optix MAG342CQR gaat nog een stap verder met een ingebouwde RGB-verlichting, waardoor je nog dieper in je favoriete games kunt duiken. Dit 34-inch curved scherm biedt een resolutie van 3440×1440 pixels en een verversingssnelheid van 144Hz. Met twee HDMI-poorten, een DisplayPort en RGB-verlichting is deze monitor een echte gamechanger. En tijdens Black Friday is er een aantrekkelijke korting van 40%!

Voor degenen die alleen genoegen nemen met de allerbeste beeldtechnologie, is de MSI MEG 342C QD OLED een uitstekende keuze. Dit 34-inch curved scherm maakt gebruik van QD-OLED technologie, waardoor kleuren en helderheid nog indrukwekkender worden weergegeven. Met een verversingssnelheid van 175Hz en vier schermaansluitingen, waaronder HDMI, DisplayPort en USB-C, biedt dit scherm de ultieme game-ervaring. Tijdens Black Friday krijg je maar liefst 40% korting op dit topmodel.

Voor fijnproevers die willen genieten van de ultieme beeldkwaliteit, is er de MSI MAG 323UPF. Met Rapid IPS, 3840×2160 pixels en een verversingssnelheid van 160Hz haal je het maximale uit de nieuwste GPU’s. Met meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort en USB-C, kun je al je apparaten eenvoudig aansluiten. En tijdens Black Friday krijg je 20% korting op dit hoogwaardige scherm.

Tot slot biedt MSI ook de ideale 27-inch monitor met de MSI G272QPF. Met een responstijd van 1ms en een uitstekende kijkhoek is dit scherm perfect voor zowel gaming als werk- en studiedoeleinden. Met twee HDMI-poorten en een DisplayPort kun je al je apparaten probleemloos aansluiten. En tijdens Black Friday krijg je 19% korting op dit topniveau scherm.

Kortom, MSI biedt tijdens Black Friday een geweldige kans om te profiteren van hoge kortingen op hun nieuwste generatie monitoren. Mis deze deals niet en creëer de ultieme game-ervaring!

Veelgestelde vragen

Wanneer is Black Friday?

Black Friday vindt jaarlijks plaats op de vrijdag na Thanksgiving, dus de exacte datum kan variëren. In 2021 valt Black Friday op 26 november.

Waar kan ik meer informatie vinden over de MSI-monitoren?

Voor meer informatie over de MSI-monitoren die tijdens Black Friday in de aanbieding zijn, kun je op de website van MSI terecht. Klik hier voor meer informatie.

Zijn de kortingen tijdens Black Friday de moeite waard?

Ja, tijdens Black Friday bieden veel fabrikanten en retailers hoge kortingen op verschillende producten, waaronder monitoren. Dit is een uitgelezen kans om een kwalitatief hoogwaardige monitor aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs.

Zijn de MSI-monitoren geschikt voor zowel pc- als consolegamers?

Ja, de MSI-monitoren bieden verschillende aansluitmogelijkheden, zoals HDMI, DisplayPort en USB-C, waardoor ze geschikt zijn voor zowel pc- als consolegamers.

Bron: MSI