Activision toont volgende generatie Nintendo Switch met hoge prestaties

Activision toont volgende generatie Nintendo Switch met hoge prestaties

Uncategorized

Activision-topman Chris Schnakenberg heeft intern een volgende generatie Nintendo Switch getoond met vergelijkbare prestaties als de PlayStation 4 of Xbox One. Volgens The Verge wil het bedrijf iets creëren voor deze nog niet aangekondigde console.

Deze informatie is afkomstig van interne documenten die tijdens de rechtszaak tussen de FTC en Microsoft over de overname van Activision Blizzard openbaar werden gemaakt. Hoewel er veel details zijn geredigeerd, zou deze informatie zijn gepresenteerd aan Nintendo-topmensen, waaronder Activision-CEO Bobby Kotick. Vervolgens zou Schnakenberg deze informatie intern hebben gedeeld met betrekking tot mogelijke Activision-games voor deze console.

Volgens geruchten komt de nog niet aangekondigde console ergens in de tweede helft van 2024 op de markt. Het is echter niet duidelijk op welke manier Activision betrokken zal zijn bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie Nintendo Switch. Het bedrijf heeft met succes games uitgebracht voor andere consoles en staat bekend om zijn populaire franchises zoals Call of Duty, Crash Bandicoot en Skylanders.

Met een vergelijkbare prestatie als de PlayStation 4 of Xbox One zou de volgende generatie Nintendo Switch mogelijk een aantrekkelijke optie kunnen worden voor gamers die op zoek zijn naar draagbaarheid en hoge kwaliteit graphics. Deze ontwikkeling zou kunnen leiden tot meer samenwerkingen tussen Nintendo en grote game-uitgevers zoals Activision, waardoor het aanbod van games voor de Nintendo Switch verder wordt uitgebreid.

Hoewel er op dit moment nog veel onduidelijkheid is over de details en specificaties van de volgende generatie Nintendo Switch, blijft het interessant om te zien welke nieuwe functies en verbeteringen deze console zal bieden. Nintendo-fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële aankondiging en release van deze langverwachte nieuwe console in de tweede helft van 2024.