Call of Duty: Modern Warfare 3 vereist meer opslagruimte dan zijn voorganger

Call of Duty: Modern Warfare 3 vereist meer opslagruimte dan zijn voorganger

Uncategorized

Activision heeft aangekondigd dat de langverwachte lancering van Call of Duty: Modern Warfare 3 met extra content zal plaatsvinden, wat resulteert in meer opslagruimte ten opzichte van zijn voorganger. Het spel heeft nu ruim 200 GB opslagruimte nodig, wat enkele vroege toegangsspelers van de PS5 verraste.

Volgens Activision kunnen spelers hun verdiende wapens en andere items uit Modern Warfare 2 overzetten naar Modern Warfare 3 vanaf de releasedatum. Ook heeft de ontwikkelaar de Zombies-modus meteen beschikbaar gesteld. Dit verklaart de omvang van het spel, die door verschillende vroege toegangsspelers werd opgemerkt.

Om ruimte te besparen, benadrukt Activision dat spelers kunnen kiezen welke bestanden ze willen activeren of uitschakelen in de bestandsmanager van de COD HQ-launcher of op de console zelf.

Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt op 10 november uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X en pc. Het spel is ontwikkeld door Sledgehammer Games, hetzelfde team dat ook verantwoordelijk was voor Modern Warfare 2. Naast de uitgebreide singleplayercampagne en de spannende multiplayer-modus bevat Modern Warfare 3 ook een geheel nieuwe versie van de populaire free-to-play gamemodus Warzone.

FAQ:

– Waarom neemt Call of Duty: Modern Warfare 3 meer opslagruimte in beslag?
Activision heeft extra content toegevoegd aan het spel, waaronder de mogelijkheid om wapens en items uit Modern Warfare 2 over te zetten naar Modern Warfare 3, evenals de Zombies-modus.

– Kan ik bepaalde bestanden uitschakelen om opslagruimte te besparen?
Ja, spelers kunnen bestanden activeren of uitschakelen in de bestandsmanager van de COD HQ-launcher of op de console zelf.

Bron: Activision