De iPhone 15 Pro (Max) komt eraan: gelekte foto onthult actieknop

De iPhone 15 Pro (Max) komt eraan: gelekte foto onthult actieknop

Uncategorized

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max beloven de meest geavanceerde smartphones van Apple tot nu toe te worden. Volgens geruchten zal de Lightning-aansluiting worden vervangen door usb-c en zal de telefoon voorzien zijn van een snellere en krachtigere A17 Bionic-chip. De Pro Max zal zelfs een exclusieve functie bevatten, namelijk een telelens met een groter zoombereik. Ook krijgt de iPhone 15 Pro (Max) een nieuw design met een half afgerond ontwerp en dunnere schermranden.

Een nieuwe toevoeging aan de iPhone 15 Pro (Max) is een multifunctionele actieknop. Deze knop komt aan de zijkant van het toestel en vervangt de schakelaar om de Stille modus in te schakelen. De functie van de knop kan naar eigen voorkeur worden ingesteld. Waarschijnlijk zal het nog steeds mogelijk zijn om de Stille modus eenvoudig in te schakelen.

Er is inmiddels een afbeelding gelekt waarop te zien is hoe deze actieknop eruit zal zien. Spigen, een fabrikant van telefoonaccessoires, heeft de afbeelding van een iPhone 15-hoesje op Twitter gedeeld. Op de afbeelding is ruimte te zien voor de reguliere volumeknoppen, met daarboven de nieuwe actieknop op exact dezelfde locatie als de geliefde schakelaar.

Apple zal vandaag, op dinsdag 12 september, de iPhone 15 officieel aankondigen tijdens hun jaarlijkse iPhone-event. Om 19:00 uur zal het evenement van start gaan. Via ons Twitter-account of onze liveblog kun je alle ontwikkelingen volgen. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws tijdens het evenement.

Wil je liever al het nieuws in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. Na afloop van het evenement sturen wij een overzicht van alle aankondigingen die Apple heeft gedaan.