Activision lost duivelse spawnproblemen op in Modern Warfare 3

Activision lost duivelse spawnproblemen op in Modern Warfare 3

Uncategorized

Activision heeft drastische maatregelen moeten nemen om de chaos te beteugelen in Modern Warfare 3. Met name de maps Quarry, Rundown, Karachi en Scrapyard bleken problematische spawn points te hebben, waardoor spelers keer op keer op dezelfde plek verschenen en vijanden vrij spel hadden.

In reactie op de situatie heeft Activision besloten om deze maps tijdelijk uit de game te verwijderen. Het zal echter niet lang duren voordat de maps weer beschikbaar zijn, aangezien het team van Activision hard werkt aan een oplossing voor het probleem.

Niet alleen de spawnproblemen zorgen voor tegenslag in Modern Warfare 3. De game ontving al eerder kritiek voor de matige ontvangst van de campagne. Bovendien kwam gisteren aan het licht dat er slechts anderhalf jaar werd besteed aan de ontwikkeling van de game, bijna de helft van de gebruikelijke tijd die Activision aan studio’s geeft.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft Activision de maps verwijderd?

Activision heeft de maps tijdelijk verwijderd vanwege de problematische spawn points in Modern Warfare 3. Spelers verschenen telkens op dezelfde plek, wat tot pure chaos en oneerlijkheid leidde.

Gaat Activision deze maps weer terugbrengen?

Ja, Activision is bezig met het ontwikkelen van een oplossing voor de spawnproblemen. Zodra het probleem is verholpen, zullen de verwijderde maps weer beschikbaar zijn in het spel.

Waarom duurde de ontwikkeling van Modern Warfare 3 slechts anderhalf jaar?

De ontwikkeling van Modern Warfare 3 werd inderdaad versneld, met slechts anderhalf jaar in plaats van de gebruikelijke ontwikkeltijd die Activision aan studio’s geeft. De reden hiervoor is niet bekend, maar deze verkorte periode kan hebben bijgedragen aan bepaalde tekortkomingen in de game.